Νεαρός πάρκαρε την πανάκριβη Πόρσε του σε πιάτσα ταξί στο Παρίσι και η Αστυνομία αποφάσισε να την... ανατινάξει!

Δεν πίστευε στα μάτια του ένας νεαρός Παριζιάνος ο οποίος έκανε το μοιραίο λάθος να παρκάρει την πανάκριβη Πόρσε του σε μια πιάτσα ταξί.

Έπειτα από ένα ξενύχτι με αλκοόλ, ο νεαρός αποφάσισε πως θα ήταν προτιμότερο να αφήσει το αυτοκίνητο του με αναμμένα τα αλάρμ και να επιστρέψει με ταξί στο σπίτι του. Αλλά λογάριασε χωρίς την... αντιτρομοκρατική.

Όπως αναφέρει η Le Parisien, η αστυνομία, που περίμενε μέχρι το μεσημέρι να εμφανιστεί ο ιδιοκτήτης του αυτοκινήτου,  θεώρησε ύποπτο το όχημα και αποφάσισε να το ελέγξει για βόμβα.

Μόνο που για τις ανάγκες της έρευνας, η αντιτρομοκρατική τοποθέτησε μια μικρή ποσότητα εκκρηκτικής ύλης για να ανοίξει  το καπό της πανάκριβης Πόρσε. Τελικά διαπίστωσαν πως δεν υπήρχε κάτι επικίνδυνο στο αμάξι.

«Η αστυνομία επικοινώνησε μαζί μου μέσω της εταιρείας που αγόρασα το αυτοκίνητο και τους εξήγησα την κατάσταση», είπε ο 25χρονος, που παραδέχθηκε ότι δεν έπρεπε να παρκάρει σε πιάτσα ταξί. «Ζήτησα συγνώμη και τους είπα ότι θα πάω εκεί αμέσως. Όμως προφανώς δεν το έλαβαν υπόψη τους, γιατί όταν έφτασα είχαν ήδη ανατινάξει το καπό», πρόσθεσε, ενώ ανέφερε ότι εξετάζει το ενδεχόμενο να κινηθεί νομικά ενάντια στην αστυνομία.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ