Η γνώμη σας, είναι πολύτιμη! Μοιραστείτε την μαζί μας!

Good News τα ανοδικά αποτελέσματα της εταιρείας Piscines Ideales που άφησε ο αείμνηστος Στέλιος Σταυρίδης

Ο Όμιλος Ideales συνεχίζει τη διαρκή ανοδική του πορεία, σημειώνοντας και φέτος εντυπωσιακά οικονομικά αποτελέσματα.  Παρά το δυσμενές οικονομικό κλίμα και οι τρεις εταιρίες του Ομίλου (Piscines Ideales, Ideales Κατασκευαστική και Ideales Resort), κατέγραψαν ιδιαίτερα βελτιωμένα αποτελέσματα.

Στο 10μηνο Ιανουαρίου-Οκτωβρίου 2016, ο τζίρος της Piscines Ideales παρουσίασε +15,2% αύξηση σε σύγκριση με την αντίστοιχη περίοδο πέρυσι. Το ίδιο διάστημα, ο τζίρος της Ideales Κατασκευαστικής σημείωσε άνοδο +23% σε σχέση με την αντίστοιχη περίοδο του 2015.
Επιπλέον, για τη σεζόν 2016 το Ideales Resort πραγματοποίησε 21,7% μεγαλύτερο τζίρο σε σύγκριση με την περσινή σεζόν.

Όλα τα παραπάνω αποδεικνύουν ότι -παρά την κρίση- η αγορά αναγνωρίζει την αξιοπιστία και την ποιότητα της Ideales και τη μεγάλη ποικιλία προϊόντων που διαθέτει σε προσιτές τιμές και την ανταμείβει με την προτίμηση της, ενισχύοντας ακόμα περισσότερο την ηγετική θέση της εταιρίας.

Η Ideales είναι μια εταιρία-ορόσημο στον κλάδο της πισίνας και του σπα παγκοσμίως.  Είναι η μόνη που έχει στη φαρέτρα της δεκάδες βραβεύσεις και πιστοποιήσεις για την ποιότητα του εργασιακού περιβάλλοντος, της εξυπηρέτησης Πελατών που προσφέρει κ.ά., αλλά και η μοναδική παγκοσμίως με πολλαπλές διακρίσεις για το οικολογικό προφίλ των αξιόπιστων προϊόντων της.

 

Τα κατάφεραν λοιπόν να κρατήσουν όρθια μέσα στην τρικυμία της κρίσης την Piscines Ideales, τα τρία παιδιά του Στέλιου Σταυρίδη που έφυγε πριν απο σχεδόν 3 χρόνια . 
 
Ο Κωνσταντίνος, ο Αλέξης και η Χριστίνα
, πέρα από το πένθος για τη βαριά απώλεια  ανέλαβαν  και διαχειρίζονται επιτυχώς   την τύχη της εταιρίας που εκείνος σφράγισε με την πληθωρική προσωπικότητα και την εμπειρία του. 
 
Το κύριο βάρος έπεσε  στις πλάτες του Κωνσταντίνου Σταυρίδη
που υπήρξε αρχικά υπεύθυνος marketing και στη συνέχεια , με πολύτιμο συμπαραστάτη τον πατέρα του, ανέλαβε ηνία της οικογενειακής επιχείρησης ως διευθύνων σύμβουλος.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr και του madeingreece.news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ