43χρονη εγκατέλειψε τις 14 γάτες της - Aυτές αγρίεψαν & έφαγαν η μια την άλλη

Ένα εξοργιστικό περιστατικό συνέβη στην Αυστραλία με πρωταγωνίστρια μία 43χρονη γυναίκα που καταδικάστηκε για βάναυση κακοποίηση ζώων και απαγόρευση ιδιοκτησίας οποιουδήποτε ζώου στο μέλλον, όταν οι 14 γάτες που εγκατέλειψε στο σπίτι της έφαγαν η μία την άλλη.

Τον Σεπτέμβριο του 2015, επιθεωρητές της αρμόδιας αρχής για την προστασία των ζώων από την κακοποίηση (Royal Society for the Prevention of Cruelty to Animals) έκαναν έφοδο στο σπίτι της γυναίκας στην Αδελαΐδα και εντόπισαν 13 νεκρές γάτες και μία ζωντανή, αλλά φανερά υποσιτισμένη. Η Trooper (εικόνα), η γάτα που κατάφερε να επιβιώσει, ανάρρωσε πλήρως και βρήκε νέο σπιτικό.

Στην 43χρονη επιβλήθηκε 12μηνη ποινή σε ειδικό πρόγραμμα συμπεριφοράς.

Η επικεφαλής των επιθεωρητών της RSPCA Αndrea Lewis δήλωσε στο BBC ότι το θέαμα που αντίκρισαν οι επιθεωρητές ήταν αποκαρδιωτικό. «Είδαν ορισμένα φρικιαστικά πράγματα. Είναι μια υπόθεση που δεν θα την ξεχάσουμε για πολύ καιρό».

Στο απίστευτο βίντεο που καταγράφηκε μέσα από το σπίτι της 43χρονης, διακρίνονται σκουπίδια και περιττώματα ζώων. Μάλιστα, στο εν λόγο βίντεο ακούγεται μία επιθεωρητής της RSPCA να ρωτά τα υπόλοιπα μέλη του προσωπικού εάν αυτό που αντικρίζει είναι το πτώμα μίας γάτας που έχει φαγωθεί από τις υπόλοιπες.

«Ναι, υπάρχουν και άλλες» ακούγεται η απάντηση μίας άλλης υπαλλήλου από το βάθος του σπιτιού.

Τέλος, η Lewis απηύθυνε έκκληση στους ιδιοκτήτες των ζώων που δεν μπορούν πλέον να τα φροντίσουν, να επικοινωνούν με την οικογένεια τους, τους γείτονες ή καταφύγια ζώων.   «Οι άνθρωποι δεν πρέπει να εγκαταλείπουν τα ζώα τους. Όλοι έχουν τη νομική υποχρέωση να φροντίζουν τα ζώα που έχουν στην κατοχή τους».

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ