Βίντεο - Στηβ Γιατζόγλου για Φύσσα: Δολοφονία γίνεται με όπλο όχι με μαχαίρι - Ψήφισα ΣΥΡΙΖΑ αλλά είμαι Χρυσή Αυγή

Τον Στηβ Γιατζόγλου είχε καλεσμένο χτες ο Πέτρος Κωστόπουλος στην εκπομπή του και η συζήτηση πήγε και στο γεγονός της παρουσίας του στην εκδήλωση της Χρυσής Αυγής.

Ο παλαίμαχος μπασκετμπολίστας μίλησε υπέρ της Χρυσής Αυγής, δήλωσε εθνικιστής και αναφέρθηκε εκτενώς στις δολοφονίες Φύσσα, Καπελώνη, Φουντούλη.

«Ο ρατσισμός έρχεται σε πολλές μορφές. Από την ημέρα που πήγα σε αυτή την εκδήλωση έχω χαρακτηριστεί φασίστας, ρατσιστής, ναζιστής και κωλ…εθνικιστής. Εγώ γεννήθηκα εθνικιστής. Μέσα στο ελληνικό σχολείο, σε ελληνική εκκλησία και στο δρόμο. Σε αυτά τα τρία μέρη γεννήθηκα εγώ. Εγώ μεγάλωσα μέσα στον ελληνισμό», είπε μεταξύ άλλων.

Μάλιστα ανέφερε ακόμη: «Είπες και το όνομα του Παύλου Φύσσα, που είναι λυπηρό που χρησιμοποιείται για πολιτικούς λόγους. Τα δύο παιδιά που σκοτωθήκανε στη Χρυσή Αυγή, τα ξέρεις τα ονόματά τους; Γιατί δεν τα ξέρεις; Εκτελεστήκανε με καλάσνικοφ. Ξέρεις γιατί δεν ξέρεις το όνομά τους; Γιατί όλη αυτή η προπαγάνδα που γίνεται, τον Παύλο τον Φύσσα, τον Παύλο τον Φύσσα, τον Παύλο τον Φύσσα, φυσικό αυτό είναι να μπαίνει μέσα στο μυαλό σου. Φουντούλης, Καπελώνης λέγονται αυτά τα δύο παλικάρια και αυτά τα παιδιά τα κλάψανε μανάδες. Δεν κάνουμε κόντρα νεκρών». Όπως είπε «συνήθως δολοφονία γίνεται με όπλο δεν γίνεται με μαχαίρι. Το άλλο ήταν ένας καβγάς».

«Αυτό που δεν γνωρίζεις εσύ, ούτε και ο κόσμος είναι ότι στις περασμένες εκλογές ψήφισα ΣΥΡΙΖΑ, δεν ψήφισα Χρυσή Αυγή. Πώς σου φαίνεται αυτό; Είμαι ψηφοφόρος του ΣΥΡΙΖΑ», είπε ο Στηβ Γιατζόγλου.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ