O Kanye West με χειροπέδες σε ψυχιατρείο - Τα προβλήματα με την Kim Kardashian & το επεισόδιο παθολογικής ζήλιας

Στο νοσοκομείο μεταφέρθηκε ο ράπερ σύζυγος της Κιμ Καρντάσιαν Κάνιε Γουεστ, όπως μεταδίδουν αμερικανικά μέσα ενημέρωσης, μετά από ψυχωτικό επεισόδιο.
 

Εκπρόσωπος της αστυνομίας επιβεβαίωσε στο BBC πως είχαν λάβει ένα τηλεφώνημα το απόγευμα της Δευτέρας, χωρίς ωστόσο να ονοματίσει τον Αμερικανό ράπερ. 

«Στις 13:20 η πυροσβεστική του Λος Άντζελες ανταποκρίθηκε σε κλήση για ιατρική ανάγκη», τόνισε εκπρόσωπος της υπηρεσίας, κάνοντας λόγο για έναν ενήλικο άνδρα σε σταθερή κατάσταση, χωρίς όμως να απαντήσει αν ήταν όντως ο Κάνιε Γουέστ.

Οι λεπτομέρειες του συμβάντος πάντως ποικίλουν ανάλογα με το κάθε μέσο που τις μεταδίδει: Το NBC News ανέφερε πως η απόφαση να νοσηλευτεί ο Γουεστ ελήφθη για το καλό της υγείας και της ασφάλειάς του. Η ιστοσελίδα TMZ έγραψε πως ο ράπερ μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο για ψυχιατρική αξιολόγηση και πως χρειαζόταν θεραπεία για σοβαρή έλλειψη ύπνου. Σύμφωνα με την ιστοσελίδα, ο Γουεστ βρισκόταν σε σπίτι φίλου του και συμπεριφερόταν σαν τρελός. Όταν έφτασε το ασθενοφόρο είχε ηρεμήσει αλλά αντιστεκόταν στη μεταφορά του στο νοσοκομείο όμως και ο μάνατζέρ του και οι αστυνομικοί τον έπεισαν πως ήταν καλύτερο να πάει. Σύμφωνα με το πρωτόκολλο, ο Γουεστ φόρεσε χειροπέδες όσο ήταν ξαπλωμένος στο φορείο.

Η Daily Mail από την άλλη, επιβεβαιώνει πλήρως το ρεπορτάζ, κάνοντας λόγω για νευρικό κλονισμό του ράπερ.

Δεν έχει γίνει πάντως κανένα σχόλιο από τον ίδιο τον Γουεστ ή τους εκπροσώπους του σχετικά με το περιστατικό. Η σύζυγος του, τηλεπερσόνα Κιμ Καρντάσιαν, αναμενόταν να πάει σε μια εκδήλωση στη Νέα Υόρκη και θα ήταν μάλιστα η πρώτη δημόσια εμφάνισή της μετά την ένοπλη ληστεία σε βάρος της τον Οκτώβριο στο Παρίσι. Ωστόσο, η εμφάνιση ακυρώθηκε κάτι που ουσιαστικά επιβεβαιώνει την είδηση.

Ο Γουεστ ακύρωσε τις υπόλοιπες συναυλίες της περιοδείας του μετά την αποχώρησή του από τη σκηνή στο Σακραμέντο το Σαββατοκύριακο. Είχε τραγουδήσει μόνο τρία κομμάτια όταν άρχισε να παραληρεί για σχεδόν 20 λεπτά ασκώντας κριτική στο Facebook, τον Jay Z και τη Χίλαρι Κλίντον. Τα έβαλε με τον ιδρυτή του Facebook Μαρκ Ζούκερμπεργκ επειδή δεν του έδωσε 53 εκατομμύρια δολάρια για να ξεχρεώσει τις οφειλές του και είπε πως πληγώθηκε από τον Jay Z που δεν τον επισκέφθηκε μετά το περιστατικό της ληστείας στο Παρίσι. Μετά τον κατηγόρησε πως προσλαμβάνει «εκτελεστές» λέγοντας: «Jay Z, ξέρω πως έχεις δολοφόνους, σε παρακαλώ μην τους στείλεις σε μένα».

«Το σόου τελείωσε» αναφώνησε στο τέλος, πέταξε το μικρόφωνό του κι έφυγε. Οι φίλοι του κάνουν λόγο για άγχος και κατάρρευση του σταρ μετά από υπερβολικό φόρτο εργασίας.
.

 

 

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr και του madeingreece.news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ