Βίκυ Καγιά - Ηλιάς Κρασσάς: Βάφτισαν στην εξωτική Βηρυτό την μικρή Μπιάνκα - Φωτό από την grande τούρτα

Βάφτιση στη Βηρυτό του Λίβανου για την μικρή Bianca Κρασσά! 
 

Η κόρη της Βίκυς Καγιά και του Ηλία Κρασσά βαφτίστηκε κάτω από άκρα μυστικότητα, παρουσία λίγων καλών φίλων και αγαπημένων προσώπων του ζευγαριού, μέσα στο Σαββατοκύριακο!

Οι επαγγελματικές υποχρεώσεις και το φορτωμένο πρόγραμμα της Βίκυς Καγιά και του Ηλία Κρασσά άλλαξαν τα σχέδια για τη βάφτιση της μικρής τους, που αρχικά ήταν προγραμματισμένη να γίνει στην Ελλάδα. Νονά της μικρής Bianca ήταν η διακοσμήτρια εσωτερικών χώρων Connie Houston (την οποία πάντρεψε η Βίκυ Καγιά πριν λίγο καιρό) και νονός, ένας πολύ καλός φίλος και συνεργάτης του Ηλία Κρασσά. 

Το γλέντι που ακολούθησε μετά τη βάφτιση ήταν μεγάλο, ενώ ξεχώρισε η τούρτα υπερπαραγωγή για την Bianca με το μεγάλο “Β” στο κέντρο. Ο μπαμπάς της μικρής άλλωστε, που είναι και ιδιοκτήτης μεγάλης αλυσίδας ζαχαροπλαστείων!

Και ενώ η Βίκυ Καγιά και ο Ηλίας Κρασσάς δεν έχουν δημοσιεύσει κάποια φωτογραφία από τη βάφτιση στα social media, καλεσμένη του ζευγαριού, ανέβασε μια εικόνα από το μυστήριο. Στη φωτογραφία βλέπουμε ένα εντυπωσιακό διακοσμητικό με το αρχικό του ονόματος της μικρής Μπιάνκα.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ