Η Αντζελίνα Τζολί στην πρώτη της "δημόσια εμφάνιση" μετά το πολύκροτο διαζύγιο με τον Πιττ (βίντεο)

Για πρώτη φορά μετά το πολύκροτο διαζύγιο της με τον Μπραντ Πιτ, η Αντζελίνα Τζολί έκανε μέσω ενός βίντεο που αναρτήθηκε στο Twitter για λογαριασμό του Διεθνούς Ποινικού Δικαστηρίου, μια δημόσια εμφάνιση.

«Η επιτυχής δίωξη και το νέο νομικό ορόσημο, είτε στο Διεθνές Ποινικό Δικαστήριο είτε αλλού, συνιστά κομμάτι μιας μακράς και ζωτικής σημασίας προσπάθειας γενεών. Αυτό είναι το πρίσμα υπό το οποίο πιστεύω πως πρέπει να εξεταστεί η νέα πολιτική για τα παιδιά που θα ακολουθήσει το δικαστήριο» αναφέρει η Τζολί, και συνεχίζει:

«Χαιρετίζω ιδιαιτέρως τη δέσμευση να συμπεριλάβει κατηγορίες για εγκλήματα κατά των παιδιών, οπουδήποτε το επιτρέπουν τα στοιχεία, ως μέρος μίας πιο συστηματικής προσέγγισης. Συγχαίρω το γραφείο του εισαγγελέα, και όλους όσοι εργάζονται για την πολιτική αυτή. Η ανθρωπότητα οφείλει στα παιδιά. Γνωρίζουμε ότι δεν κάνουμε το καλύτερο για τα παιδιά. Δεν μπορεί να υπάρξει πλήρης δικαιοσύνη χωρίς να ληφθούν υπόψη τα θύματα των εγκλημάτων πολέμου, και χωρίς την πρακτική βοήθεια που χρειάζονται για να προχωρήσουν στη ζωή τους και να ξεπεράσουν το κακό που έχουν υποστεί»

Δείτε το βίντεο που αναδημοσιεύει η βρετανική Daily Mail

 

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr και του madeingreece.news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ