Vintage Story: Όταν ο Μικ Τζάγκερ παντρεύτηκε την Τζέρυ Χωλ στο Μπαλί, την απάτησε ακόμη και την νύχτα γάμου ! (φωτό)

Ο γάμος τους στο Μπαλί 18/11/1990 έκανε μόδα τους εξωτικούς προορισμούς για του δυτικούς... 

Άπαικτος & άτακτος  ο Μικ Τζαγκερ όταν θέλησε να χωρίσει την Τζέρυ Χώλ με την οποία απέκτησε τέσσερα παιδιά την Elizabeth, τον James, την Georgia May και τον Gabriel.Τι έκανε; Τον περίφημο γάμο τοτς στο Μπαλί το 1990 τον κήρυξε άκυρο!

Κατά την προσφιλή του συνήθεια την απατούσε με γνωστά τοπ μόντελς την Janice Dickinson την Carla Bruni , την Luciana Morad με την οποία επίσης έκανε ένα εξώγαμο . Όταν ξεκίνησε η διαδικασία του διαζυγίου του λοιπόν με την Τζερυ ,  ο Μικ ισχυρίστηκε ότι ο γάμος τους που έγινε στο Μπαλί το 1990 ήταν ανυπόστατος, σύμφωνα με την αγγλική νομοθεσία.

Τελικά το 1999 παραχωρήθηκε στην Τζέρυ το οικογενειακό τους σπίτι το Downe House. Φέτος το ζευγάρι διαφώνησε σχετικά με την πώληση του αξίας 10 εκατομμυρίων λιρών σπιτιού που προκάλεσε η Τζέρυ προκειμένουνα αγοράσει σπίτια στα παιδιά τους.

Πάντως το τέως ζευγάρι είχε φιλικές  συναντήσεις όσο ζούσε η αδικοχαμένη πέρσι 46χρονη σχεδιάστρια L΄ren Scott

Η εντυπωσιακή Βραζιλιάνα 44 χρονη σήμερα Luciana Morad ήταν μοντέλο και συνάντησε τον Μικ στο Ρίο ντε Τζανέιρο τον Μάρτιο του 1998 στην διάρκεια μιας συναυλίας των Rolling Stones.,Τον καιρό εκείνο, το 1997, ο Τζάγκερ ήταν παντρεμένος με την Τζέρι Χολ (Jerry Hall) η οποία ήταν έγκυος στο τέταρτο παιδί τους και δύο χρόνια πριν "φλομώσει από το κέρατο" και ζητήσει διαζύγιο, ενώ η Τζολί ήταν επίσης παντρεμένη με τον πρώτο της σύζυγο Τζόνι Λι Μίλερ (Jonny Lee Miller) αλλά και σε σχέση (!) με τον ηθοποιό Τίμοθι Χάτον (Timothy Hatton). Λεπτομέρειες…

Ο άτακτος Τζάγκερ απάτησε την Τζέρι Χολ ακόμη και τη νύχτα του γάμου τους (21 Νοεμβρίου 1990) στο Μπαλί.
 
Πέρα από τα προφανή κάλλη της, η Αντζελίνα ξετρέλανε τον Μικ με το "κάτι επικίνδυνο" που εξέπεμπε. Τον φόβιζε λίγο και του άρεσε, αναφέρει χαρακτηριστικά ο συγγραφέας μιάς απο τις βιογραφίες του .

Ο Τζάγκερ την τρέλανε στα τηλέφωνα, αλλά εκείνη δεν έδειχνε να ενδιαφέρεται. Αρχικά δηλαδή, γιατί στο τέλος του χάρισε ένα σαββατοκύριακο στη Φλόριντα.

Η Αντζελίνα παρέμεινε αδιάφορη, ο Μικ κόλλησε περισσότερο και ζητούσε κι άλλο, κι άλλο. Μάλιστα λέγεται ότι μόνο που δεν έκλαιγε στα τηλέφωνα που της έκανε.

Τέλος πάντων, τελικά την κατάφερε τη μικρή και ο δεσμός τους κράτησε για δύο χρόνια χονδρικά.

Κάπου εκεί ανάμεσα γέννησε και η Χολ ενώ ο Μικ άφησε έγκυο και τη βραζιλιάνα Λουσιάνα Μοράντ (Luciana Morad) σε ένα ταξίδι όπου δεν μπόρεσε να τον συνοδεύσει η Αντζελίνα.

Επιμέλεια: Ειρήνη Νικολοπούλου

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ