O Tom Hanks χορεύει συρτάκι και λέει περήφανα: ''Είναι ωραίο να είσαι Έλληνας”! (Βίντεο)

Χορεύει συρτάκι, σιγοτραγουδά το “Μάτια Βουρκωμένα” και φωνάζει “Όπα! Είναι ωραίο να είσαι Έλληνας” κι ας μην έχει αίμα ελληνικό... ο Tom Hanks

 Ο Χολιγουντιανός σταρ που κάθε χρόνο έρχεται με την ελληνικής καταγωγής σύζυγό του Rita Wilson, για διακοπές στην Αντίπαρο, βρέθηκε σε γιορτή ομογενών και έγινε... viral!

Ο Tom Hanks διασκέδασε με την σύζυγό του, την ηθοποιό Νία Βαρντάλος και άλλους ομογενείς.. αλά ελληνικά και φαίνεται να το απόλαυσε πολύ. 

Ο ίδιος μάλιστα, όταν τελείωσε το χορό, πήρε το μικρόφωνο και είπε: “Είναι ωραίο να είσαι Έλληνας”!

Όσο για την αγάπη του για την Ελλάδα; Ξεκίνησε χάρη στην σύζυγό του Rita Wilson. Η Μαργαρίτα όπως είναι το πραγματικό της όνομα μπορεί να γεννήθηκε στο Λος Άντζελες, αλλά οι ρίζες της είναι ελληνικές. Ο πατέρας της, Χαλίλοβ Ιμπραίμοβ, γεννήθηκε στην Ξάνθη στα Πομακοχώρια και μετακόμισε στις ΗΠΑ, όπου και πήρε την απόφαση να αλλάξει το όνομα του σε Άλαν Ουίλσον το 1960 εμπνεόμενος από την οδό στην οποία έμεναν.

Η μητέρα της γεννήθηκε σε ένα παραδοσιακό ελληνικό χωριό, το οποίο σήμερα ανήκει στην Αλβανία. Η Ρίτα μεγάλωσε σε μια ελληνική παραδοσιακή οικογένεια, είναι αφοσιωμένο μέλος της Ορθόδοξης Εκκλησίας και αγαπά οτιδήποτε ελληνικό. Και φυσικά μετάδωσε αυτήν την αγάπη της και στον σύζυγό της...

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ