Η Καλομοίρα βαφτίζει την κορούλα της στην Ελλάδα - Ποιοι είναι οι νονοί της μικρής Αναστασίας – Καλομοίρας;

Για πέντε μήνες στην Ελλάδα θα βρίσκεται από τον Νοέμβρη η Καλομοίρα με όλη την οικογένεια, καθώς η αγαπημένη τραγουδίστρια θα παρουσιάσει τα backstage του νέο talent show του ΑΝΤ1 Rising Star. 

Η οικογένεια θα μείνει 5 μήνες στην Ελλάδα, θα φύγει για λίγο και μετά θα επιστρέψει ξανά καθώς έχουν αποφασίσει να βαπτίσουν στην Ελλάδα την κόρη τους το καλοκαίρι.

Το κοριτσάκι τους θα βαπτιστεί το καλοκαίρι στην Ελλάδα και θα πάρει τα ονόματα Αναστασία – Καλομοίρα. “Όπως συνηθίζεται και από την ελληνική παράδοση, πρώτα ρώτησα την πεθερά μου αν θα ήθελε να δώσουμε στο μωρό το όνομά της. Εκείνη μας πρότεινε να τιμήσουμε τη μαμά της αντί για την ίδια και να δώσουμε στο μωρό το όνομα Αναστασία. Σαν δεύτερο όνομα σκέφτηκα πως θα μπορούσαμε επίσης να τιμήσουμε τη μαμά της δικής μου μητέρας, τη γιαγιά Καλομοίρα, της οποία είχα πάρει εγώ το όνομα. Αγαπώ πολύ τη σημασία και των δύο αυτών ονομάτων”, εξηγεί σε συνέντευξή της στο People και την Σόνια Καζόνι. 

Η βάπτιση θα γίνει στην Αθήνα και οι νονοί θα είναι οι καλοί φίλοι του ζευγαριού, Δημήτρης Γιαννέτος και Μαριέττα Χρουσαλά. “Είναι πολύ αγαπημένοι μου φίλοι. Μέσα στα χρόνια ήρθαμε πολύ κοντά και τους εκτιμώ απεριόριστα. Ήθελα να τους τιμήσω, προτείνοντάς τους να είναι νονοί της κόρης μας”, είπε 

Και συμπλήρωσε: “Με την Μαριέττα πάντα επιδιώκουμε να βρισκόμαστε οικογενειακά όταν εκείνοι είναι στις ΗΠΑ ή όταν ερχόμαστε εμείς στην Ελλάδα. Το απολαμβάνουν πολύ και τα παιδιά μας, καθώς είναι πολύ κοντά σε ηλικία και διασκεδάζουν μαζί”. 

Με τον Δημήτρη, πάλι, έχουν ζήσει μαζί πολλά, από τη συναρπαστική «διαδρομή» μέχρι την τρίτη θέση της Eurovision μέχρι τις προετοιμασίες του γάμου της. Για τη φωτογράφησή μας, μάλιστα, στη Νέα Υόρκη θέλησε να κάνει μόνη της το μακιγιάζ και τα μαλλιά της, ακολουθώντας τα tips που έχει μάθει όλα αυτά τα χρόνια κοντά του. 

Διαβάστε όλη τη συνέντευξη στο People που κυκλοφορεί αυτή την Κυριακή!

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr και του madeingreece.news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ