Άγριος ξυλοδαρμός της καλλονής του Bollywood Mallika Sherawat: Της επιτέθηκαν στο Παρίσι, κοντά στο σημείο που λήστεψαν την Kardashian

Η ηθοποιός του Bollywood και μοντέλο, Mallika Sherawat, έπεσε θύμα ξυλοδαρμού από αδίστακτους κακοποιούς στο διαμέρισμα της στο Παρίσι, που βρίσκεται κοντά στο ξενοδοχείο, όπου λήστεψαν την Kim Kardashian. 

Έναν μήνα μετά την ληστεία στο διαμέρισμα της τηλεπερσόνας η 40χρονη Sherawat, με καταγωγή από την Ινδία, έζησε εφιαλτικές στιγμές στο διαμέρισμα της.

Άγνωστοι άνδρες που είχαν κρύψει με κασκόλ τα πρόσωπά τους, εισέβαλαν στο διαμέρισμα της ηθοποιού και αφού έριξαν δακρυγόνα, την ξυλοκόπησαν. Στη συνέχεια, υπό την απειλή όπλου, την λήστεψαν. Η Sherawat, τη στιγμή της επίθεσης δεν βρισκόταν μόνη στο δωμάτιο της, αλλά με τον 45χρονο σύντροφό της, Γάλλο επιχειρηματία, Cyrille Auxenfans.

Η εφημερίδα «Le Parisien», περιγράφει πώς οι κακοποιοί επιτέθηκαν στην ηθοποιό και στον φίλο της: «Χωρίς να πουν ούτε μία λέξη, ψέκασαν τα θύματα τους με δακρυγόνα πριν τους επιτεθούν».

Όταν οι ληστές απομακρύνθηκαν από το διαμέρισμα, η ηθοποιός και ο φίλος της, πήραν τηλέφωνο την στυνομία.

Η Sherawat, η οποία έχει παραδεχτεί δημόσια ότι είναι φεμινίστρια, είχε εκφράσει τη δυσάρεσκειά της για τις επιθέσεις που δέχονται στη χώρα της, στην Ινδία, οι γυναίκες.

«Όταν γυρίζω πίσω στην Ινδία, έχοντας ζήσει εδώ, καταθλίβομαι από το πόσο οπισθοδρομική είναι αυτή η χώρα στις γυναίκες. Ως ανεξάρτητη γυναίκα, το βρίσκω πολύ θλιβερό!», είχε η πει η 40χρονη σε συνέντευξή της.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr και του madeingreece.news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ