Πέπλο μυστηρίου με δολοφονία Έλληνα στη Γερμανία - Το τελευταίο τηλεφώνημα του 32χρονου πριν τον γαζώσουν με σφαίρες

Μυστήριο καλύπτει τη δολοφονία ενός 32χρονου Κρητικού με καταγωγή από το Σίβα του δήμου Φαιστού που εντοπίστηκε νεκρός σε χαράδρα στα σύνορα Αυστρίας - Γερμανίας πριν από μερικές ημέρες με 11 σφαίρες.
 

Σύμφωνα με την Espresso, λίγες ώρες πριν δολοφονηθεί είχε μιλήσει τηλεφωνικά με πρόσωπο του οικογενειακού του  περιβάλλοντος στην Κρήτη και έδειχνε φανερά ανήσυχος.

«Δεν έχω οικονομικό πρόβλημα, αλλά προβλήματα έχω, θα τα πούμε άλλη φορά» είπε βιαστικά ο άτυχος νέος, όταν η συγγενής του τον ρώτησε τι τον απασχολούσε. Σχεδόν μία εβδομάδα μετά το έγκλημα, οι γερμανικές Αρχές προσήγαγαν την 27χρονη Γερμανίδα σύζυγό του, η οποία έμενε στο σπίτι, μιας θείας του, μαζί με την εξάχρονη κόρη του, καθώς φέρεται ότι κατά την προανάκριση έπεφτε σε αντιφάσεις. Λίγες μέρες νωρίτερα είχε προσαχθεί στις Αρχές κι ένας 28χρονος Έλληνας φίλος της οικογένειας, στο σπίτι του οποίου βρέθηκε ένα όπλο που εξετάζεται βαλλιστικά.

Το πτώμα του 32χρονου βρέθηκε τυχαία από έναν οδηγό νταλίκας τα ξημερώματα της 7ης Νοεμβρίου, στα σύνορα με την Αυστρία, κοντά στο Τιρόλο. Ο δολοφόνος προσπάθησε να το εξαφανίσει πετώντας το σε μία χαράδρα πίσω από τα προστατευτικά κιγκλιδώματα, ωστόσο η πυκνή βλάστηση και τα χιόνια σταμάτησαν την πτώση.

Οι γερμανικές Αρχές διαπίστωσαν ότι από τις 11 σφαίρες του δράστη οι έξι βρήκαν τον στόχο τους, ο 32χρονος από το χωριό Σίβας Ηρακλείου γνώρισε και παντρεύτηκε τη Γερμανίδα σύζυγό του στην Κρήτη, όπου μεγάλωσε η 27χρονη, επειδή οι γονείς της είχαν μείνει εκεί για να δουλέψουν. Το 2010 απέκτησαν ένα κοριτσάκι και το 2013 πήραν την απόφαση να φύγουν οικογενειακώς για το Οτομπρούν της Γερμανίας.

Η γυναίκα εργαζόταν αρχικά σε βενζινάδικο και τελευταία σε γκισέ πληροφοριών εμπορικού κέντρου, ενώ ο 32χρονος Κρητικός είχε πιάσει δουλειά τον τελευταίο καιρό ως σεκιούριτι και ήταν ενεργό μέλος της Ένωσης Κρητών Μονάχου, όπου τραγουδούσε στη χορωδία.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr και του madeingreece.news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ