Αυτή θα είναι η Προεδρική σουΐτα του Μπάρακ Ομπάμα στην Αθήνα: Το πολυτελές μπάνιο & η θέα στην θάλασσα

Αν ολες οι πληροφορίες είναι σωστές ο Πρόεδρος Ομπάμα θα καταλύσει στον Αστέρα της Βουλιαγμένης και κατά πάσα πιθανότητα στην Προεδρική σουΐτα του Αρίονα . 

Δείτε λοιπόν φωτογραφίες απο το πολυτελέστατο διαμέρισμα με την υπέροχη θέα στον Σαρωνικό και το θαυμάσιο μπάνιο αλλά και φωτό απο τους υπόλοιπους χώρους του ξενοδοχείου . 

 

 

Το πολυτελές «Αρίων» εγκαινιάστηκε το 1967, με σχέδια του κορυφαίου αρχιτέκτονα Κωνσταντίνου Βουτσινά. Η αυτοκρατορική, μαρμάρινη σκάλα της υποδοχής – τότε, στοιχείο μοναδικό για lobby ξενοδοχείου – τα χειροποίητα έπιπλα, τα έργα τέχνης που στόλιζαν τους τοίχους του με τις υπογραφές Γύζη, Τσαρούχη, Εγγονόπουλου, Μόραλη και Μυταρά, έγιναν αμέσως talk of the town. 

Μέσα  στον βράχο, σε απόλυτη αρμονία με τον περιβάλλοντα χώρο, το «Ναυσικά», άνοιξε τις πόρτες του το 1980. Αρχιτεκτονικά, αποτελεί έξοχο δείγμα του μοντέρνου κινήματος (σ.σ. η μελέτη του ήταν έργο του αρχιτέκτονα του Χίλτον Εμμανουήλ Βουρέκα, καθώς και των Α. Γεωργιάδη και Κ. Δεκαβάλλα), Η πισίνα του υπήρξε για δεκαετίες το απόλυτο meeting point της αθηναϊκής ελίτ και του επιχειρηματικού, πολιτικού, δημοσιογραφικού και καλλιτεχνικού κόσμου. 

Το τρίτο ξενοδοχείο του συγκροτήματος, το πιο ήσυχο και οικογενειακό «Αφροδίτη» με την ανεμπόδιστη θέα στο Αιγαίο, κατασκευάστηκε το 1984 αλλά έπαψε να λειτουργεί εδώ και αρκετά χρόνια .

Και τα 3 ξενοδοχεία θα ανακαινιστούν ριζικά απο τους νέους ξένους ιδιοκτήτες τους που αγόρασαν ολο τον Αστέρα  περιμένοντας νέες στιγμές δόξας στην Αθηναϊκή Ριβιέρα.

Επιμέλεια: Ειρήνη Νικολοπούλου

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ