Βασίλη Σπανούλης: Νωρίς να μιλάμε για την πρώτη θέση στην κανονική σεζόν - Επίσκεψη σε κατάστημα ΓΕΡΜΑΝΟΣ

Στο ανανεωμένο κατάστημα της ΓΕΡΜΑΝΟΣ στο Ν. Ηράκλειο βρέθηκε ο Βασίλης Σπανούλης. Στον ΓΕΡΜΑΝΟ, στην Καρδιά της Τεχνολογίας, ο διεθνής γκαρντ του Ολυμπιακού ενημερώθηκε για τα smart gadgets που είναι ιδανικά για αθλητές και δοκίμασε Smart Watches και Activity Trackers.

Στις αποκλειστικές δηλώσεις που παραχώρησε στην κάμερα του ΟΤΕ TV και προβλήθηκαν χθες το βράδυ στην εκπομπή “Pick & Roll”, ο Βασίλης Σπανούλης, μεταξύ άλλων, ανέφερε:

Για την εκτός έδρας νίκη τη Δευτέρα επί του Άρη στη Θεσσαλονίκη: «Ήταν ένα κρίσιμο παιχνίδι για μας, σε μια δύσκολη έδρα. Έπρεπε να αντιδράσουμε μετά την ήττα μας από την ΤΣΣΚΑ. Το κάναμε, δεν μπορούμε, όμως, να στεκόμαστε πολύ στα ματς είτε χάνουμε, είτε κερδίζουμε. Το πρόγραμμα είναι βαρύ και προχωράμε».

 

Για την κατάληψη της πρώτης θέσης στην κανονική σεζόν από τον Ολυμπιακό: «Είναι πολύ νωρίς να μιλάμε για την πρώτη θέση στην κανονική σεζόν. Κρατάμε το αποτέλεσμα και συνεχίζουμε».

Για το επερχόμενο εκτός έδρας ματς της Euroleague κόντρα στη Γαλατασαράι, την Παρασκευή 11 Νοεμβρίου: «Το 0-5 της Γαλατασαράι είναι πλασματικό. Έχει πολύ καλές μονάδες, ίσως δεν έχει καταφέρει να γίνει ακόμα η ομάδα που θα ήθελε. Θέλει μεγάλη προσοχή το παιχνίδι. Στην έδρα της η Γαλατασαράι έχει μεγάλη βοήθεια από τον κόσμο της. Πρέπει να είμαστε έτοιμοι, χρειαζόμαστε αυτή τη νίκη».

Για το ρεκόρ των 13 τρίποντων του Στεφ Κάρι των Γουόριορς στο NBA και αν αυτό μπορεί να είναι ακόμα και κίνητρο για τον ίδιο: «Ο Στεφ Κάρι είναι φαινόμενο, είναι φοβερός. Καλό είναι να μην τον βλέπει ο κόσμος και τα παιδιά, γιατί αν προσπαθήσουν να κάνουν το ίδιο θα απογοητευτούν. Προσωπικά δεν με ενδιαφέρουν τα ρεκόρ, αλλά να βοηθάω την ομάδα μου να νικάει, να είμαι υγιής και όσο το δυνατόν καλύτερος στο γήπεδο».

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ