Η γνώμη σας, είναι πολύτιμη! Μοιραστείτε την μαζί μας!

Το θαυμάσιο εξώφυλλο της Vogue: Η 52χρονη Μισέλ Ομπάμα ποζάρει κομψή και φρέσκια ως πραγματική πρώτη κύρια

Από την πρώτη στιγμή που ο σύζυγός της ανέλαβε τα ηνία των ΗΠΑ,  η ΜΙσέλ Ομπάμα έχει καταφέρει να χαρακτηριστεί ως μία από τις πιο δημοφιλείς προεδρικές συζύγους.

Τι πιο λογικό, λοιπόν, λίγο πριν την αποχώρησή της από τον Λευκό Οίκο να γίνει η κύρια επιλογή της  Vogue για το επόμενο εξώφυλλο της.Άλλωστε, έχει ήδη  στο «ενεργητικό» της αλλά δύο εξώφυλλα την επταετία που προηγήθηκε.

Όπως είπε στην συνέντευξη που παραχώρησε θα της λείψει να ξυπνάει κάθε πρωί με τη θέα του South Lawn και το μνημείο της Ουάσιγκτον. «Αλλά από την άλλη πλευρά... ήρθε η ώρα, αυτό προβλέπει η Δημοκρατία μας: δύο θητείες, οκτώ χρόνια. Είναι αρκετά. Είναι σημαντικό να έχεις το ένα σου πόδι στην πραγματικότητα όταν αναλαμβάνεις τόσο μεγάλη εξουσία που σου δίνει η απομόνωση του Λευκού Οίκου...».

Η 52χρονη πρώτη κυρία έχει δεχτεί πολλά κολακευτικά σχόλια για το ρόλο που διαδραμάτισε κατά τη θητεία του συζύγου της στον Λευκό Οίκο. «Η Μισέλ δεν ζήτησε ποτέ να είναι η πρώτη κυρία», δήλωσε στο περιοδικό ο Μπαράκ Ομπάμα και πρόσθεσε: «Όπως και πολλές σύζυγοι πολιτικών, λόγω του ρόλου τους τραβούν πάνω τους τα βλέμματα. Αλλά πάντα ήξερα ότι θα ήταν απίστευτη σ' αυτό και θα βάλει την δική της μοναδική σφραγίδα, στον τομέα της εργασίας. Αυτό συμβαίνει γιατί όπως βλέπετε είναι λαμπρή, αστεία, γενναιόδωρη και για κάποιον λόγο συμφώνησε να με παντρευτεί».

«Νομίζω ότι οι άνθρωποι την συμπαθούν γιατί βλέπουν τους εαυτούς τους σε αυτήν. Μία μαμά, μία καλή φίλη, έναν πρόσωπο που δεν διστάζει να διασκεδάζει από καιρό σε καιρό», πρόσθεσε ο Μπαράκ Ομπάμα.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr και του madeingreece.news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ