Η γνώμη σας, είναι πολύτιμη! Μοιραστείτε την μαζί μας!

Άδωνις Γεωργιάδης : 1618 εργαζόμενοι σε κινητικότητα- Όλη η λίστα

Ετοιμο είναι το σχέδιο του υπουργείου Υγείας για το καθεστώς της κινητικότητας στο οποίο θα τεθούν 1.618 εργαζόμενοι. Από την πλευρά του ο Αδωνις Γεωργιάδης δεσμεύτηκε πως δεν θα υπάρξει καμία απόλυση στους εργαζομένους του ΕΣΥ, με εξαίρεση όσους έχουν καταθέσει πλαστά δικαιολογητικά ή εκκρεμούν σε βάρος του πειθαρχικά παραπτώματα.

Ετοιμο είναι το σχέδιο του υπουργείου Υγείας για το καθεστώς της κινητικότητας στο οποίο θα τεθούν 1.618 εργαζόμενοι. Από την πλευρά του ο Αδωνις Γεωργιάδης δεσμεύτηκε πως δεν θα υπάρξει καμία απόλυση στους εργαζομένους του ΕΣΥ, με εξαίρεση όσους έχουν καταθέσει πλαστά δικαιολογητικά ή εκκρεμούν σε βάρος του πειθαρχικά παραπτώματα.Κατά την ανακοίνωση του σχεδίου κινητικότητας που θα αφορά το υπουργείο υγείας στην παρούσα φάση, ο υπουργός Υγείας τόνισε πως από το καθεστώς κινητικότητας εξαιρούνται οι μόνιμοι γιατροί του ΕΣΥ, ενώ ανέφερε πως θα υπάρξει κινητικότητα και στην κεντρική υπηρεσία του υπουργείου.

Ποια νοσοκομεία αλλάζουν μορφή

Παράλληλα ανακοινώθηκε και ποια θα είναι τα νοσοκομεία τα οποία ενοποιούνται ή αλλάζουν μορφή. Πρόκειται για:

Την Πολυκλινική Αθηνών
Το Νοσοκομείο Πατησίων
Το Αμαλία Φλέμινγκ
Το Σπηλιοπούλειο
Το Αγία Βαρβάρα

και στη Θεσσαλονίκη:

Το Αφροδίσιων Νοσημάτων
Το Ειδικών Παθήσεων
Το Νοσοκομείο Παναγία
Το Ινστιτούτο Νοσημάτων Θώρακος
Μετά τα νοσοκομεία που αλλάζουν μορφή σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη θα εξεταστούν και οι αλλαγές χρήσης σε νοσοκομεία της περιφέρειας.

Αύριο η κοινή υπουργική απόφαση με τα κριτήρια αξιολόγησης των εργαζομένων

Αύριο θα ανακοινωθεί κοινή υπουργική απόφαση με τα κριτήρια αξιολόγησης των εργαζομένων ενώ η κινητικότητα θα ξεκινήσει στις 31/8 και θα πρέπει να έχει ολοκληρωθεί μέχρι τις 16/9. Όπως τόνισε ο υπουργός Υγείας σκοπός της διαδικασίας θα είναι η καλύτερη διαχείριση του προσωπικού του νοσοκομείου αλλά και των οικονομικών πόρων.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr και του madeingreece.news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ