Κυλλήνη: Σε 20 χρόνια φυλάκιση καταδικάστηκε η 45χρονη γιαγιά που πέταξε βρέφος στα σκουπίδια

Μειώθηκε στο Εφετείο η ποινή της 45χρονης γιαγιάς που είχε πετάξει σε σκουπιδότοπο στο Νεοχώρι της Κυλλήνης το νεογέννητο μωρό της 20χρονης (τότε) κόρης της στις 12 Αυγούστου 2013, με αποτέλεσμα το άτυχο βρέφος να βρεθεί από ρακοσυλλέκτες νεκρό σε προχωρημένη αποσύνθεση.

Αν και πρωτόδικα η Αλβανίδα είχε καταδικαστεί σε ισόβια για παιδοκτονία, το Μικτό Ορκωτό Δικαστήριο της Πάτρας της αναγνώρισε το ελαφρυντικό της κατάστασης βρασμού ψυχικής ορμής και μείωσε την ποινή σε κάθειρξη 20 ετών. Η 23χρονη σήμερα κόρη της που κατηγορήθηκε για συνέργεια, που είχε καταδικαστεί πρωτοδίκως σε κάθειρξη δέκα ετών και αποφυλακίστηκε τον Ιανουάριο, δεν άσκησε έφεση δηλώνοντας ότι της άξιζε η ποινή.

Η νεαρή είχε μείνει έγκυος από έναν άνδρα που δεν μπορούσε να παντρευτεί και που εκτίει τώρα ποινή για κλοπές στις φυλακές Αλικαρνασσού. Γέννησε στην τουαλέτα του σπιτιού και η μητέρα της, επειδή φοβήθηκε την κατακραυγή και τον σύζυγό της, αφού έκοψε τον ομφάλιο λώρο του βρέφους, το τύλιξε με μια πετσέτα το άφησε στην χωματερή «Δροσελή». Σύμφωνα με
τον ιατροδικαστή, το άτυχο αγοράκι ήταν τελειόμηνο και πετάχτηκε ζωντανό στα σκουπίδια!

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr και του madeingreece.news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ