Αυτή είναι η επίσημη απόφαση δικαστηρίου για την κηδεμονία των παιδιών Τζολί-Πιτ

Το διαζύγιο της Αντζελίνα Τζολί και του Μπραντ Πιτ είναι στο επίκεντρο των διεθνών ΜΜΕ, με την κατάσταση να φαίνεται πως μπαίνει σε μια σειρά μετά την προσωρινή απόφαση για την κηδεμονία των παιδιών.

Σύμφωνα με την επίσημη απόφαση η κηδεμονία είναι κοινή, προσωρινά τουλάχιστον, με την εκπρόσωπο του ζευγαριού να μην αποκαλύπτει περισσότερες λεπτομέρειες.

«Μπορούμε να επιβεβαιώσουμε ότι κοινωνικοί λειτουργοί έχουν ενθαρρύνει το ζευγάρι να πάρει μια κοινή απόφαση σχετικά με την κηδεμονία των παιδιών, η οποία είναι νομικά δεσμευτική και έχει υπογραφεί εδώ και μια εβδομάδα και από τις δύο πλευρές. Η συμφωνία αναφέρει ότι και τα 6 παιδιά θα μείνουν με την μητέρα τους ενώ θα συνεχίσουν να έχουν θεραπευτικές επισκέψεις με τον πατέρα τους. Αυτό έχει αποφασιστεί από τους κοινωνικούς λειτουργούς καθώς θα βοηθήσει όσο το δυνατόν περισσότερο τα παιδιά», ανέφερε αρχικά στο channel24.co.za και πρόσθεσε:

«Δεν είμαστε σε θέση να συζητήσουμε περισσότερες λεπτομέρειες. Ελπίζουμε τώρα πως είναι ξεκάθαρο πως τα τα γεγονότα που οδήγησαν στην απόφαση του χωρισμού αφορούν και ανήλικα παιδιά αλλά και την ποιότητα ζωής τους και πως θα υπάρχει κατανόηση σχετικά με την ευαίσθητη οικογενειακή κατάσταση που υπάρχει. Πιστεύουμε ότι και οι δύο πλευρές είναι αφοσιωμένες στο να θεραπευτεί η οικογένεια και σας ζητάνε να τους σκεφτείτε τώρα που περνάνε αυτή τη δύσκολη περίοδο».

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ