Ελπίδα για έναν 22χρονο από την Ινδία που γεννήθηκε με 2 επιπλέον πόδια στην πλάτη (βίντεο)

Ο Αρούν, από την Ινδία, κάνει έκκληση για βοήθεια. Πάσχει από μια σπάνια γενετική ανωμαλία: Γεννήθηκε με  δύο επιπλέον πόδια, τα οποία βρίσκονται στο κάτω μέρος της πλάτης του. 

Το ένα από τα επιπλέον πόδια του Αρούν δεν αναπτύσσεται. Ωστόσο το δεύτερο από αυτά φτάνει μέχρι το γόνατο.

Μια ομάδα ειδικών από το νοσοκομείο στο Δελχί απάντησε στην έκκληση βοήθειας του 22χρονου από Ούταρ Πράντες της Ινδίας  και σχεδίασε μια σειρά δοκιμών για να αντιμετωπίσει το πρόβλημα.

«Αν χειρουργηθώ και οι ιατροί αφαιρέσουν τα δύο μου έξτρα πόδια, θα έχω μια φυσιολογική ζωή. Θα μπορώ να περπατήσω σωστά, όπως και οι άλλοι. Αν είναι πρόθυμοι να με χειρουργήσουν, είμαι έτοιμος», λέει ο Αρούν.

Οι γιατροί από άλλα νοσοκομεία της χώρας θεώρησαν πολύ επικίνδυνη την εγχείρηση, όταν ο Αρούν ήταν μωρό. Ωστόσο, ο ορθοπεδικός Χέρμαν Σάρμα, που τον εξέτασε πρόσφατα, του έδωσε ελπίδα. Μάλιστα, ανακάλυψε πως ο Αρούν έχει και δεύτερη λεκάνη και κανόνισε σειρά δοκιμών, για να διαπιστώσει αν τα επιπλέον πόδια επηρεάζουν την αίσθηση του σώματος.

«Από τη στιγμή που έχει τέσσερα πόδια, θέλουμε να δούμε από πού παίρνουν αίμα και αν έχει επιπλέον νεφρά, ουρήθρα και κύστη», ανέφερε ο ιατρός.

 

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ