Έλενα Μακρή - Λυμπέρη για όλα: Έφτιαχνα καφέ & κουβαλούσα σακούλες - Με ταπεινότητα η πορεία έχει συνέχεια

Για το ξεκίνημά της στον χώρο των δημοσιογραφίας, της τηλεόρασης αλλά και τις δυσκολίες που αντιμετώπισε τότε μίλησε στην κάμερα της πρωινής εκπομπής του Alpha, «Happy Day» η Έλενα Μακρή Λυμπέρη.

«Όλοι έχουμε βιώσει το τέλμα. Ωστόσο, τι γίνεται; Πρέπει να στηρίζεσαι στα πόδια σου, να σηκώνεσαι και να συνεχίζεις» δήλωσε, συμπληρώνοντας: «Πάντα ήμουν θωρακισμένη. Γεννήθηκα θωρακισμένη. Γιατί γεννήθηκα στα δύσκολα. Δεν μου χαρίστηκε τίποτα. Δουλεύω από 18 ετών. Έχω γνωρίσει τις απόλυτες στιγμές απόγνωσης, πριν γνωρίσω τον άντρα μου. Και τα κατάφερα, πάλι τα κατάφερα μόνη μου.

Εγώ γεννήθηκα για τα δύσκολα, όχι για τα εύκολα. Αυτή η ερώτηση πρέπει να πάει σε κάποιες άλλες “Σταχτοπούτες”. Ήμουν το κορίτσι που κουβαλούσε τις σακούλες, το κορίτσι που έφτιαχνε καφέδες για την προϊστάμενη ή τη διευθύντριά της, για κάθε φωτογράφιση ήμουν η πρώτη που έτρεχε, που κανόνιζε. Όλα αυτά πήραν χρόνια! Με ταπεινότητα η πορεία έχει μια συνέχεια. Μέσα από την ταπεινότητα μπορείς να διαχειριστείς την πτώση, την ήττα, την αδυναμία, το φταίξιμο». 

 

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr και του madeingreece.news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ