Άγριο ξύλο και κόλαση στην Πόλη πριν των αγώνα Μπεσίκτας - Νάπολη: Τα σπασαν & στην Σεβίλλη οι Ντιναμό

Σοβαρά επεισόδια έγιναν στο μετρό της Κωνσταντινούπολης πριν την έναρξη της αναμέτρησης μεταξύ της Μπεσίκτας και της Νάπολι με αφορμή την 4η αγωνιστική των ομίλων του Champions League. 

Περίπου 450 φίλοι των "παρτενοπέι" ταξίδεψαν στην Κωνσταντινούπολη για να βρεθούν στο πλευρό της ομάδας τους, όμως αφού πήραν μαζί τους ρόπαλα και αιχμηρά αντικείμενα ξεκίνησαν να τα κάνουν όλα γυαλιά καρφιά.

Έτσι, δεν αποφεύχθηκε το... μοιραίο, με τους Ιταλούς χούλιγκαν να επιτίθενται σε απλούς πολίτες αλλά και σε φιλάθλους της Μπεσίκτας.

Χαμός και στην Σεβίλλη

Περίπου 100 οπαδοί της Ντιναμό Ζάγκρεμπ βρέθηκαν στη Σεβίλλη για το ματς μεταξύ των δύο ομάδων για το Τσάμπιονς Λιγκ έχουν προκαλέσει μεγάλες ζημιές στην πρωτεύουσα της Ανδαλουσίας.

Οι Κροάτες οπαδοί σπάσανε τα πάντα σε κεντρικό σημείο της πόλης προκαλώντας φθορές σε δημόσια κτίρια, καταστήματα και τράπεζες. Μάλιστα το μεσημέρι επιτέθηκαν με ρόπαλα στους θαμώνες ενός μπαρ κοντά στον καθεδρικό ναό της πόλης σπάζοντας τα πάντα.

Τα επεισόδια πήραν μεγάκλες διαστάσεις καθώς οι οπαδοί της Σεβίλλης προσπάθησαν να κάνουν αντίποινα με συνέπεια να ξεσπάσουν οδομαχίες.

 

 

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ