"Νεράντζι": Σαν "κλέφτρα" τράβηξα φωτό εντυπωσιασμένη από το αρχοντικό καφέ- εστιατόριο - Άλλαξε την εικόνα της Μητροπόλεως

Κατηφόριζα χθες την Μητροπόλεως που μετά την ολοκλήρωση  των έργων της Μητρόπολης  και το νέο κατάφωτο ξενοδοχείο Metropolis Hotel γίνεται ο must δρόμος της Αθήνας , έπεσα πάνω στο "Νεράντζι " all day food and drink και έμεινα με το στόμα ανοικτό.

Τόσο εντυπωσιακό και πεντάμορφο! Εξαιρετικές οι  εργασίες αποκατάστασης του υπέροχου νεοκλασικού κτηρίου επί της Μητροπόλεως (ένα βήμα από την Καπνικαρέα) με την παλιά επιγραφή "Παπασπυρόπουλος-Αναγνωστόπουλος κ Σια"...

Έμεινα έκπληκτη να θαυμάζω τους  χώρους αυτού του αρχοντικού ολοκαίνουριου all day spot με  το όνομα ‪‎Νεράντζι‬ ! 

Επιβλητικό , ψηλοτάβανο , με το χαρακτηριστικό vintage πλακάκι- σκακιέρα, εντυπωσιακά βιτρό αλλά και  "αναγεννησιακά" frescos στην οροφή. 

Nόμιζα πως ήμουν σε  άλλη εποχή όταν τίποτε δεν πρόδιδε ότι η Αθήνα θα γινόταν αξιοθρήνητη. 

Και όμως το Νεράντζι φτιάχνει κλίμα , αλλάζει την διάθεση Επειδή δεν προλάβαινα να καθίσω , τράβηξα σαν " κλέφτρα" μερικές φώτο. 

Το βλέμμα κεντρίζει η τεράστια open cuisine- ντυμένη με μπρούντζο-, ο ξυλόφουρνος και το ψυγείο με τα αλλαντικά. 

 

Αυτά από μένα και επιφανειακά ! Λίγα λόγια διάβασα για το μενού του και τα μοιράζομαι μαζί σας: Όλα τα πιάτα είναι από άριστα υλικά και σε πολύ προσιτές τιμές. Το στιλ είναι παραδοσιακό με κάποιες πειραγμένες συνταγές, όπως τα σκιουφιχτά με τα ντοματίνια Αν πάτε να δοκιμάσετε οπωδήποτε το cheesecake!

Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφθείτε το nerantzi.com.gr

Επιμέλεια: Ειρήνη Νικολοπούλου

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr και του madeingreece.news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ