Έρχεται το βιάγκρα σε... σπρέι στόματος - Όλες οι λεπτομέρειες

Bιάγκρα σε σπρέι στόματος; Απίστευτο κι όμως αληθινό!

Σε πειραματικό στάδιο βρίσκεται αυτή την περίοδο ένα σπρέι το οποίο υπόσχεται θαύματα, αφού θα μπορεί μέσα σε λίγα δευτερόλεπτά να προσφέρει στους άνδρες ότι και το διάσημο μπλε χάπι του έρωτα.

Οι επιστήμονες από την Ταϊβάν υποστηρίζουν ότι με το συγκεκριμένο σπρέι θα λυθούν τα προβλήματα των ανδρών που αντιμετωπίζουν προβλήματα στυτικής δυσλειτουργίας, ενώ το συγκεκριμένο προϊόν θα φέρει την επανάσταση στη σεξουαλική ζωή εκατομμυρίων ανθρώπων ανά τον κόσμο.

Τι περιέχει;

Οι δημιουργοί του προϊόντος ανέμειξαν σε υγρή μορφή την ουσία που εμπεριέχει το Βιάγκρα - την σιλδεναφίλη, με την προπυλενογλυκόλη, ένα άχρωμο σχεδόν διαυγές παχύρρευστο υγρό με ελαφρώς γλυκιά γεύση.

«Οι ιστοί της γλώσσας και του στόματος μπορούν να απορροφήσουν άμεσα τα φάρμακα, πολύ πιο γρήγορα από ότι αν πέρναγαν απευθείας στο πεπτικό σύστημα. Περίπου οι μισοί άνδρες άνω των 40 ετών πάσχουν από στυτική δυσλειτουργία ή ανικανότητα. Για το λόγο αυτό, ότι σκεύασμα είναι αποτελεσματικό για την αντιμετώπιση της στυτικής δυσλειτουργίας είναι ιδιαίτερα χρήσιμο», τόνισε ο καθηγητής Ντουγκ Σαλβάτζ, από την κλινική «The Leger» του Ντόνκαστερ.

Να σημειωθεί ότι οι επιστήμονες δοκίμασαν το σπρέι στόματος σε κουνέλια και διαπίστωσαν ότι τα αποτελέσματά του ήταν ...ορατά σε 78 δευτερόλεπτα, ενώ το προϊόν αναμένεται να φθάσει στις προθήκες των φαρμακείων σε τρία χρόνια.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr και του madeingreece.news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ