Αυτή η γυναίκα διαβεβαίωσε ότι το κορμί- σπαθί το απέκτησε με πολλή σκληρή γυμναστική & αρκετή πίτσα - Την πιστεύουμε;

H Teyana Τaylor κατάφερε να κάνει το μπαμ δύο μήνες πριμ & να γίνει το πιο συζητημένο πρόσωπο της βραδιάς των βραβείων ΜΤV, πρωταγωνιστώντας στο βίντεοκλιπ Fade του Kanye West που έκανε πρεμιέρα την βραδιά της απονομής.   

Στην συνέχεια ήρθαν  δεκάδες συνεντεύξεις, αποκαλύφθηκε πως πριν δέκα μήνες είχε γεννήσει το πρώτο της μωρό και όλοι μιλούσαν για το κορμί και το χορό της. 

 Αποκαλυπτική, τολμηρή και κυρίως γεννημένη με το ρυθμό μέσα της η Taylor δεν είναι απλά μια ακόμη χορεύτρια αλλά μια γυναίκα που θέλει να μας υπενθυμίσει τη δύναμη του χορού ως τέχνη.
Έχοντας η ίδια αποκλειστικό συμβόλαιο με τη δισκογραφική εταιρεία του Kάνιε, G.O.O.D. Music και έχοντας ήδη κάνει φωνητικά σε κομμάτια καλλιτεχνών στο παρελθόν η Taylor, όταν καταλάγιασε ο ρυθμός της, αποκάλυψε κάποια πράγματα για τον εαυτό της.

Ο χορός είναι η γυμναστική μου. Απλά χορεύω.  Νομίζω πως ο χορός είναι πολύ υποτιμημένος στον χώρο της γυμναστικής” δήλωνε στο Ε! με αφορμή το clip που πλέον από εχθές είναι διαθέσιμο για θέαση και στο YouΤube.

Η ίδια επίσης δηλώνει πως τρώει άφθονη πίτσα και ζυμαρικά και δεν προσέχει καθόλου την διατροφή της!

Εξαργυρώνοντας όλο το buzz που προκάλεσε το απίστευτα γυμνασμένο σώμα της και με διάθεση να απαντήσει σε όσους αμφισβητούν τις δυνατότητες που έχει ο χορός στo χτίσιμο ενός καλοσμιλεμένου κορμιού, η Τaylor μόλις ανακοίνωσε το νέο της επαγγελματικό βήμα.    

Στα πρότυπα της νέας μόδας που γνωρίζει μεγάλη επιτυχία με σελίδες "wellness & fitness", η νεαρή χορεύτρια ανακοίνωσε πως λανσάρει μια νέα ιστοσελίδα γυμναστικής στην οποία θα αποκαλύψει όλα τα μυστικά της και υπόσχεται πως όσοι κάνουν εγγραφή θα δουν τη ζωή τους να αλλάζει.   
Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες που δίνει, τα μέλη θα έχουν πρόσβαση σε αποκλειστικά προγράμματα προπόνησης και χορογραφίες.   

Για την προώθηση του νέου της πρότζεκτ κυκλοφόρησε ακόμη ένα βίντεο το οποίο την δείχνει να χορεύει και δίνει μια πρώτη γεύση όσων ετοιμάζει. 

Επιμέλεια: Λίλη Αγγελοπούλου
 

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ