Ο Μπαράκ Ομπάμα "απήγαγε" στο Air Force One τους Aerosmith για να τραγουδήσει μαζί τους!

Μία απρόσμενη συνεργασία έκρυβε το ταξίδι της επιστροφής των Aerosmith στην Αμερική μετά από την περιοδία τους στο Μεξικό.

Όταν οι θρυλικοί μουσικοί προσγειώθηκαν στη Φλόριντα εντόπισαν το προεδρικό αεροσκάφος στην πίστα του Διεθνούς Αεροδρομίου του Ορλάντο. Ο Τάιλερ Πέρι αποφάσισε να τραβήξει μερικές φωτογραφίες από κοντά και προτού το καταλάβουν, δέχτηκαν πρόσκληση για να παίξουν στον Λευκό Οίκο.

Ο Πέρι, μιλώντας στη μουσική ιστοσελίδα Vanyaland δήλωσε πως τους προσφέρθηκε μια ξενάγηση στο Air Force One, αν και ο Πρόεδρος Ομπάμα δεν ήταν εκεί εκείνη τη στιγμή.

Ωστόσο, μαθαίνοντας τα νέα για την "επίσκεψη", ο Ομπάμα που δεν ήθελε να χάσει την ευκαιρία, ζήτησε από τους  ροκ σταρ να τον περιμένουν. Όταν συναντήθηκαν, ο Ομπάμα δήλωσε οπαδός τους και τους κάλεσε να παίξουν στον Λευκό Οίκο.

Σε μια φωτογραφία που δημοσιεύτηκε στις επίσημες σελίδες των Aerosmith στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, οι δύο ροκ σταρ εικονίζοντας με τον Αμερικανό Πρόεδρο πιθανότατα στην αίθουσα συνεδριάσεων του αεροπλάνου.

Ο Ομπάμα, που έχει δείξει ουκ ολίγες φορές τις φωνητικές του ικανότητες, τραγούδησε μαζί με τους Aerosmith a capella το «Walk This Way» όπως δήλωσε ο Τάιλερ. Ο Πέρι αν και Ρεπουμπλικάνος δεν έκρυψε τον ενθουσιασμό του. Όπως δήλωσε στο Vanyaland: «Ήταν η πρώτη φορά που γνωρίζω έναν Πρόεδρο, έναν ενεργό Πρόεδρο. Σίγουρα άξιζε την αναμονή. Ήταν ένα από αυτά τα πράγματα που αν τα είχαμε σχεδιάσει, κάτι θα το κατέστρεφε».

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ