Μήνυση εναντίον της μητέρας του μικρού Μπεν κατέθεσαν τα παιδιά του Ντίνου Μπάρκα: "Πρόσβαλε τη μνήμη του πατέρα μας"

Στην αντεπίθεση πέρασαν τα δύο παιδιά του Ντίνου Μπάρκα, του Έλληνα χειριστή εκσκαφέα στην Κω που φέρεται να σκότωσε κατά λάθος πριν 25 χρόνια τον μικρό Μπεν, σύμφωνα με τις Βρετανικές Αρχές.

Όπως αναφέρουν οι βρετανικοί Times, η Μαρία Τσέχου και ο Χρυσοβαλάντης Μπάρκας αποφάσισαν να λάβουν νομικά μέτρα εναντίον της  Κέρι Νίνταμ,  την οποία κατηγορούν ότι προσβάλλει τη μνήμη του πατέρα τους λέγοντας ότι ελπίζει να «καεί στην κόλαση».

Τα δυο αδέρφια φαίνεται πως αμφισβητούν τα ευρήματα της πρόσφατης έρευνας που έγινε στο νησί της Κω. «Αρκετά πια με αυτή την φριχτή ιστορία» είπε η κ. Τσέχου. «Έμεινα σιωπηλή για εβδομάδες, φροντίζοντας με το νεογέννητο παιδί μου, αφήνοντας αυτή την έρευνα να συνεχιστεί και να ολοκληρωθεί. Αλλά πλέον όλο αυτό πρέπει να σταματήσει. Δεν γίνεται να έρχονται σε εμάς και μελλοντικά στα παιδιά μας άνθρωποι και να ρωτάνε “ήταν ο πατέρας ή παππούς σας δολοφόνος;”», συνέχισε, ενώ τόνισε ότι η οικογένειά της θα προσπαθήσει να προστατέψει την υπόληψή της. «Η προσωπική μου υπομονή, ακόμα και ως μητέρα, εξαντλήθηκε όταν η μητέρα του Μπεν είπε αυτά που είπε την προηγούμενη εβδομάδα. Πώς τολμάει;», δήλωσε η Μαρία Τσέχου.

Στην πρόσφατη έρευνα, βρέθηκε μόνο ένα αυτοκινητάκι το οποίο όπως αναφέρθηκε ανήκε στον μικρό Μπεν, με την αστυνομία να οδηγείται στο συμπέρασμα ότι τον πάτησε ο εκσκαφέας που χειριζόταν ο Μπάρκας εκείνη την περίοδο στην περιοχή.

«Σοβαρά μιλάνε; Είναι αυτό το μόνο συμπέρασμα στο οποίο οδηγεί το εύρημα; Αποκλείεται δηλαδή το παιδί να απήχθη και το παιχνίδι να έπεσε από τα χέρια του; Αν αυτή η γραμμή έρευνας είναι ακριβής, τότε γιατί ο επικεφαλής ερευνητής ήρθε σε μένα στο τέλος της έρευνας για να ζητήσει συγνώμη για την αναταραχή που προκλήθηκε και τις αναφορές που έγιναν στο όνομα του πατέρα μου;» ανέφερε στους Times o γιος του χειριστή.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ