Η Θεατροπαρέα ξαναχτυπά με μία ανατρεπτική κωμωδία: "Ο Θησαυρός του μακαρίτη"

 «Ο θησαυρός του μακαρίτη», η κωμωδία που θα παρουσιάσει η Ομάδα φέτος εμπνεύστηκε από την ελληνική κωμική ταινία του 1959 παραγωγής Φίνος Φιλμ σε σενάριο των Ν. Τσιφόρου και Π. Βασιλειάδη. 

Η ταινία διασκευάστηκε ελεύθερα και προέκυψε μια ανατρεπτική, σχεδόν σουρεαλιστική κωμωδία που στηλιτεύει την ανθρώπινη απληστία.
Παίζουν και τραγουδούν μέλη και φίλοι της ομάδας:

Αντώνης Βουράκης, Νινέττα Βαφειά, Τάκης Κανελλόπουλος, Νίκος Φραγκίστας, Νινέτα Κασκαρέλη, Χρίστος Αργυρόπουλος, Τίμος Τζάννες, Βίκυ Ορλάνδου, Νένα Παναγάκου, Νίκος Μπιλίρης, Ιλεάνα Καραμπέλλου-Φράγκου, Λίμπυ Ηλιοπούλου, Νίκος Βερνίκος, Πέτρος Πολίτης, Στέργιος Θεωδορόπουλος, Μαριβή Σιαμπλή, Νανά Αρβανιτάκη, Κατερίνα Χούπη, Μαρία Σερφάν, Δημήτρης Καλύβας, Γιώργος Αλεξανδράτος.

Σκηνοθεσία: Γιώργος Οικονόμου
Διασκευή - Στίχοι: Νινέτα Κασκαρέλη
Πρωτότυπη Μουσική σύνθεση - Ενορχήστρωση: Θάνος Γεωργουλάς

Κινησιολογική επιμέλεια: Υβόννη Μανταφούνη 
Παραγωγή: Ομάδα Θεάτρου 08

 

Το κόστος των εισιτηρίων είναι 25 ευρώ και μπορείτε να τα προμηθευτείτε από όλους τους συμμετέχοντες.

Επισκεφθείτε την σελίδα μας στο  facebook:
https://www.facebook.com/omadatheatrou08

Η φετινή παράσταση πραγματοποιείται με την ευγενική χορηγία του Ιδρύματος «Σταύρος Νιάρχος».

 

Ομάδα Θέατρου 08 – «ΘΕΑΤΡΟΠΑΡΕΑ» Αστική μη Κερδοσκοπική Εταιρία
Η «Ομάδα Θεάτρου 08», γνωστή στο κοινό της σαν «Θεατροπαρέα», είναι Αστική Μη Κερδοσκοπική Εταιρεία που συστάθηκε το 2009 και της οποίας βασικός σκοπός είναι η έμπρακτη προσφορά στο κοινωνικό σύνολο και η ενίσχυση ευπαθών ομάδων.

Δημιουργήθηκε από μια μικρή ομάδα ανθρώπων (επιστήμονες, επιχειρηματίες, κλπ.) που εμπνέονται από τις ανθρώπινες αξίες. Η κοινή τους αγάπη για το θέατρο και η επιθυμία τους να βοηθήσουν τους ασθενέστερους τους οδηγεί να οργανώνουν ετήσιες θεατρικές παραστάσεις φιλανθρωπικού χαρακτήρα. Η εταιρεία έχει στο ενεργητικό της οκτώ θεατρικές παραγωγές, τα έσοδα των οποίων έχουν διατεθεί σε κοινωφελείς σκοπούς και φιλανθρωπικές οργανώσεις. Από τις εισπράξεις των εισιτηρίων και σε συνδυασμό με την ανεκτίμητη υποστήριξη χορηγών έχει διαθέσει 160.000 ευρώ σε φιλανθρωπικούς σκοπούς. Προσκαλεί σταθερά στις παραστάσεις της συνανθρώπους με σωματικές ιδιαιτερότητες και προσφέρει δωρεάν είσοδο στους οικονομικά ασθενείς. 

 

Η «Θεατροπαρέα» βασίζεται ουσιαστικά στην εθελοντική προσφορά, πρεσβεύοντας ότι η συνεργασία κάνει τα όνειρα πραγματικότητα. Έχει πολλούς υποστηρικτές και εθελοντές συνεργάτες, οι οποίοι αγκαλιάζουν θερμά την προσπάθεια και το έργο της. 

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ