Kara Young: Η πρώην του Ντόναλντ Τραμπ, σύζυγος του Έλληνα μεγαλοεφοπλιστή Πήτερ Γεωργιόπουλου - Τι καταλογίζει στον υποψήφιο Πρόεδρο

Τα ρατσιστικά σχόλια του Τραμπ δεν προκάλεσαν μόνο σάλο στην Αμερική αλλά και δριμεία κριτική για τον εκκεντρικό εκατομμυριούχο που, μεταξύ πολλών άλλων, φέρεται να δήλωσε σε κατ’ ιδίαν συζητήσεις ότι δεν θα πήγαινε ποτέ με Αφροαμερικανή. 

Μόνο που φαίνεται ότι στα 70 του έχει αρχίσει να ξεχνάει κι έτσι τα αμερικανικά ΜΜΕ φρόντισαν να του υπενθυμίσουν ότι στα τέλη των 90s έβγαινε με την καλλονή και σούπερ μόντελ Κάρα Γιανγκ. Ηταν μάλιστα τόσο ερωτευμένος μαζί της που δεν δίστασε να διαπληκτιστεί στο περίφημο ραδιοφωνικό σόου του Χάουαρντ Στερν με τον άνδρα που έβγαινε παλιότερα η Γιανγκ.

Οπως υποστηρίζουν τα ΜΜΕ των ΗΠΑ, μάλιστα, τη χώρισε όταν ανακάλυψε ότι ο πατέρας της ήταν λευκός και η μητέρα της Αφροαμερικανή. Πάντως, δεν την ξέχασε ποτέ και την ανέφερε ακόμη και σε άλλες γυναίκες με τις οποίες έβγαινε προτού παντρευτεί τη Μελάνια, δείγμα και αυτό του κολλήματος που είχε με το πανέμορφο μοντέλο. 

Το καυτό ειδύλλιο

Κάποιοι socialites της Νέας Υόρκης θυμούνται ακόμη το καυτό ειδύλλιο ανάμεσα στον τότε εκατομμυριούχο Ντόναλντ Τραμπ, που ανέβαινε ολοταχώς, και την Κάρα Γιανγκ, μια καλλονή του μόντελινγκ με εξώφυλλα σε «Vogue», «Elle» και δεκάδες άλλα περιοδικά. Ο Τραμπ την ερωτεύτηκε παθιασμένα και φέτος, μετά από 15 χρόνια, κάποιοι εγκέφαλοι της καμπάνιας του θέλησαν να προβάλουν το παλιό ειδύλλιο με αφορμή τις κατηγορίες για ρατσιστικά σχόλια με τις οποίες τα ΜΜΕ στολίζουν τον Τραμπ. Το γιατί σχετίζεται με τους γονείς της Κάρα, η οποία γεννήθηκε από λευκό πατέρα και Αφροαμερικανή μητέρα, μόνο που όλο αυτό γύρισε τελικά μπούμερανγκ στον υποψήφιο των Ρεπουμπλικανών. Οι δημοσιογράφοι βρήκαν μια πρώην του Τραμπ, την Ουκρανή Βικτόρια Ζντροκ, η οποία δήλωσε ότι όταν έβγαινε μαζί του ο Τραμπ τής μιλούσε συνέχεια για ένα μοντέλο με το οποίο ήταν κολλημένος, χωρίς όμως να το κατονομάζει. Της είπε ότι του άρεσε πολύ, αλλά όταν ανακάλυψε ότι ήταν κατά το ήμισυ Αφροαμερικανή αποφάσισε να μην την ξαναδεί ποτέ. Προφανώς, όταν έβγαινε στις αρχές του 2000 με την Κάρα πίστευε πως ήταν λευκή. Μαζί εμφανίζονταν στα πιο in κλαμπ και εστιατόρια της Νέας Υόρκης, ενώ ήταν πάντα καλεσμένοι στα πιο hot πάρτυ. Χρόνια αργότερα, η σύζυγος πλέον του Ελληνα εφοπλιστή Πήτερ Γεωργιόπουλου βασανίζει άθελά της ακόμη τον υποψήφιο πρόεδρο. Μόνο που σε καμία περίπτωση δεν φταίει αυτή...

  Εκρηκτικός συνδυασμός

Η Κάρα Γιανγκ-Γεωργιόπουλος, όπως και οι περισσότερες γυναίκες, δεν επιθυμεί να αποκαλύψει την ηλικία της. Πιστεύει ότι αξίζει τον κόπο να αφήνει τους άλλους να αναρωτιούνται. «Δεν θέλω να λέω πόσων χρονών είμαι. Είναι κάτι που το παθαίνουν συχνά οι γυναίκες και εγώ δεν αποτελώ εξαίρεση», είχε πει γελώντας η εντυπωσιακή γυναίκα με καταγωγή από την ηλιόλουστη Καλιφόρνια.

Γεννήθηκε στο Σαν Φρανσίσκο και μεγάλωσε στο Χέιτ Ασμπερι, το μέρος από όπου ξεκίνησε το κίνημα των χίπις, μέχρι τα 10 της χρόνια. Οι γονείς της ήταν χίπηδες και διακατέχονταν από πνεύμα ελευθερίας, αλλά ενώ όλοι οι άλλοι γύρω τους έπαιρναν ναρκωτικά αυτοί δεν το έκαναν και όταν η Κάρα και τα αδέλφια της μεγάλωσαν, η οικογένεια μετακόμισε σε ένα πιο συντηρητικό προάστιο. Ο πατέρας της Τομ παράτησε τη στρατιωτική του καριέρα προτιμώντας να δουλέψει για την IBM, ενώ η μητέρα της Μαρί ασχολήθηκε με την ανατροφή των τεσσάρων κοριτσιών και του μοναδικού αγοριού της οικογένειας. Εχει πολλές αναμνήσεις από τα παιδικά της χρόνια, τα οποία ήταν ευτυχισμένα, αλλά οι πιο έντονες σχετίζονται με τις εκδρομές που έκαναν οικογενειακώς στη λίμνη Τάχο για κάμπινγκ. «Το νερό ήταν πολύ κρύο και μου έλεγαν ότι δεν αντέχω να βουτήξω, οπότε εγώ βούταγα. Επεφτα και ήταν σαν να με είχαν κλείσει στην κατάψυξη, αλλά είχε την πλάκα του», λέει. Οταν ήταν μικρή ήθελε να σπουδάσει και να γίνει δασκάλα ή γιατρός, αλλά οι εφηβικές της ανησυχίες την οδήγησαν στο μόντελινγκ μέσω του διαγωνισμού «Look of the Year» το 1986, σε ηλικία 15 ετών. Κέρδισε την τρίτη θέση και οι ατζέντηδες από τα πρακτορεία έπεσαν πάνω της. Δεν πέρασαν λίγες εβδομάδες και υπέγραψε το πρώτο της επαγγελματικό συμβόλαιο. Εφυγε για την Ιαπωνία, όπου έμεινε έναν ολόκληρο χρόνο, ξεκινώντας το ταξίδι στον χώρο της μόδας. Η ίδια θυμάται την Ιαπωνία «σαν μια σκηνή από το “Blade Runner” με όλα αυτά τα φώτα από νέον. Ημουν σε ένα φουτουριστικό σκηνικό». Η επιστροφή της στο Λος Αντζελες την επανέφερε στην αμερικανική πραγματικότητα.

Εμφανίζονταν μαζί στα πιο μοδάτα κλαμπ και εστιατόρια της Νέας Υόρκης, ενώ ήταν πάντα καλεσμένοι στα πιο καυτά πάρτυ. Ολα αυτά μέχρι τη στιγμή που ο Τραμπ ανακάλυψε ότι η Κάρα έχει αφρικανικές ρίζες 

Αρχισε να κάνει διαφημιστικά στην τηλεόραση, με τις φωτογραφήσεις να διαδέχονται η μία την άλλη: «Ημουν τέσσερα χρόνια εκεί δουλεύοντας κάθε μέρα και μετά πήγα στο Παρίσι, όπου έμεινα τρία χρόνια προτού γυρίσω στην Αμερική για λίγους μήνες».

Με τις προτάσεις να πέφτουν βροχή, η Κάρα φεύγει αρχικά για το Μιλάνο και μετά ακολουθούν το Λονδίνο, η Αφρική, το Μαρόκο, η Μαλαισία, η Ταϊλάνδη και πολλοί ακόμα εξωτικοί προορισμοί. Ανήκει πλέον στην κατηγορία των τοπ μόντελ. Δέχεται προσκλήσεις για τα πιο glam πάρτυ και φωτογραφίζεται πολλές φορές μαζί με τον Ντόναλντ Τραμπ την εποχή που έβγαιναν. 

Ο επίμονος Πήτερ

Ο πρώτος της γάμος είναι με τον Σάντε Ντοράζιο, έναν από τους πιο διάσημους φωτογράφους του Χόλιγουντ. Ο φακός του, μεταξύ πολλών άλλων, έχει απαθανατίσει τον Αλ Πατσίνο, τον Ρόμπερτ Ντε Νίρο, την Αντζελίνα Τζολί, τη Ζιζέλ, την Πάμελα Αντερσον κ.ά. Με τον Ντοράζιο απέκτησαν έναν γιο και μετά το διαζύγιό τους γνώρισε τον άνδρα της ζωής της σε ένα πάρτυ τον Μάιο του 2000, τον εφοπλιστή Πήτερ Γεωργιόπουλο.

«Μου έκανε εντύπωση το έντονο βλέμμα του και η επιμονή του να βγούμε. Δεν μίλαγε πολύ, απλά ήθελε μια απάντηση και δεν ήθελε να χάνει χρόνο. Με ρώτησε αν θέλω να φάω μαζί του την επόμενη μέρα. Εγώ προσπάθησα να κάνω τα δικά μου, του έλεγα “όχι, θα το σκεφτώ, δώσε μου το τηλέφωνό σου και μπορεί να σε πάρω”, και τότε γύρισε και μου είπε: Ναι ή όχι;». Η Κάρα είπε ναι. Τις επόμενες μέρες, λοιπόν, άρχισε να πλέκεται το ειδύλλιο με τον Πήτερ. Προτού ανεβούν τα σκαλιά της εκκλησίας έμειναν μαζί για πέντε χρόνια. Παντρεύτηκαν στις 14 Μαΐου του 2005 και, όπως παραδέχεται η ίδια, «τελικά ήταν έρωτας με την πρώτη ματιά», ενώ η επισημοποίηση της σχέσης τους σήμανε και το τέλος της καριέρας της στο μόντελινγκ.

Η καλλονή και σούπερ μόντελ των 90s Κάρα Γιανγκ 

«Δεν μου το ζήτησε ο Πήτερ, απλά δεν ήθελε να ταξιδεύω, γιατί αυτό έκανα συνέχεια ως μοντέλο. Οπου πήγαινα έπαιρνα μαζί μου τον πρώτο μου γιο, είτε επρόκειτο για σόου στο Παρίσι, είτε για φωτογράφηση στην Ιταλία. Σκέφτηκα ότι θα ήταν καλύτερα για τον γάμο μας και το έκανα», λέει. Δεν έχει κανένα πρόβλημα να παραδεχτεί ότι ζει μια υπέροχη ζωή δίπλα στον Ελληνοαμερικανό εφοπλιστή και στον γιο που απέκτησαν μαζί, τον Κωνσταντίνο. Βγαίνουν για φαγητό, πηγαίνουν σε πάρτυ, ενώ δεν παραλείπουν να γιορτάσουν την Πρωτοχρονιά στο Σεν Μπαρτς κάνοντας μπάνιο στα τιρκουάζ νερά της Καραϊβικής. Κάποιοι πιστεύουν ότι η Κάρα Γιανγκ έχει τρέλα με τα ψώνια, αλλά κάνουν λάθος. Οπως λέει η ίδια, «για 20 χρόνια άλλαζα ρούχα και κοσμήματα δέκα φορές την ημέρα. Θα βαφτώ όταν θα βγω έξω και θα ψωνίσω κάτι μόνο όταν πρέπει και όχι για να πω ότι ψώνισα. Ο Πήτερ, όμως, μου αγοράζει ρούχα συνεχώς». Μετά το μόντελινγκ, πάντως, η πανέμορφη Καλιφορνέζα ασχολείται επαγγελματικά με κάτι τελείως διαφορετικό: «Δουλεύουμε και οι δύο πολλές ώρες, ο Πήτερ στην εταιρεία του κι εγώ με τη σειρά προϊόντων για τα μαλλιά Hair Rules». 

Βασική της προτεραιότητα είναι τα δύο παιδιά της. Ο γιος της από τον πρώτο της γάμο μένει μαζί τους στο σπίτι στη Νέα Υόρκη. Η Κάρα, μάλιστα, επισημαίνει συχνά: «Δεν έκανα παιδιά απλά για να τα κάνω, αλλά επειδή είναι το πιο όμορφο πράγμα που μπορεί να συμβεί στη ζωή μιας γυναίκας». 

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr και του madeingreece.news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ