Θάφτηκαν ζωντανοί δύο 11χρονοι – Οι μαρτυρίες που ρίχνουν φως στην υπόθεση 36 χρόνια μετά

Τα δύο ανήλικα αγόρια είχαν βρεθεί τον Αύγουστο του 1980 κάτω από ένα στρώμα σε ένα εγκαταλελειμμένο ανθρακωρυχείο στο Pottery Lane που είχε μετατραπεί σε σκουπιδότοπο.

«Έχουμε νέες πληροφορίες τον τελευταίο μήνα και θέλουμε να εκμεταλλευτούμε αυτή την ευκαιρία. Απευθύνουμε έκκληση σε όποιον μπορεί να μας βοηθήσει να βρούμε τον δολοφόνου ή τους δολοφόνους των δύο 11χρονων φίλων πριν από 36 χρόνια», τόνισε ο επικεφαλής των ερευνών.

Ήταν τον Αύγουστο του 1980, που ο Τζον Γκρίνγουντ και ο Γκάρι Μίλερ ξυλοκοπήθηκαν και θάφτηκαν ζωντανοί σε μία χωματερή στο Ουίνστον. Οι αρχές πλέον ανοίγουν ξανά τον φάκελο της υπόθεσης δολοφονίας των δύο 11χρονων φίλων, αναφέρει η Mirror.

Τα δύο ανήλικα αγόρια είχαν πεθάνει αργότερα στο νοσοκομείο, με τη νεκροψία να αποκαλύπτει πως είχαν δεχθεί χτυπήματα στο κεφάλι. Οι αστυνομικοί πλέον απευθύνουν έκκληση για πληροφορίες μετά την αποκάλυψη νέων μαρτύρων στους Sunday Times. 

«Το γεγονός ότι κανείς δεν καταδικάστηκε για τις δολοφονίες τους το έκανε ακόμα πιο δύσκολο. Εδώ και 36 χρόνια ζούσαμε με το άγχος και τον φόβο ότι θα μπορούσαμε να καθόμαστε δίπλα στον δολοφόνο τους σε ένα λεωφορείο ή να περπατάμε δίπλα τους στον δρόμο. Η δολοφονία ενός παιδιού προκαλεί απίστευτο πόνο σε μια οικογένεια και το λιγότερο που αξίζουμε είναι να βρεθεί το διαβολικό πρόσωπο που το έκανε αυτό και να οδηγηθεί στη φυλακή», δήλωσε η αδερφή του Τζον Γκρίγουντ, Ντέμπορα.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr και του madeingreece.news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ