14χρονη φαν του Joker χάραξε το πρόσωπό της & προσπάθησε να δολοφονήσει τη φίλη της - Σχεδίαζε να σκοτώσει τους γονείς & τους συμμαθητές της

Μια απίστευτη υπόθεση που εκδικάζεται αυτές τις ημέρες στα δικαστήρια της Βρετανίας, με πρωταγωνίστρια δύο έφηβες κοπέλες, συγκλονίζει τη χώρα.

Το περιστατικό συνέβη την περασμένη Ανοιξη, την 25η Απριλίου. Η πρωταγωνίστρια της ιστορίας, που τότε ήταν 14 χρονών, δήλωσε στο δικαστήριο πως ήθελε να μοιάσει με τον Joker, από το φιλμ The Dark Knight. Μάλιστα, για τον λόγο αυτό χάραξε με ένα μαχαίρι ένα χαμόγελο στα μάγουλά της ενώ έψαξε πληροφορίες  στο διαδίκτυο για το πώς να μαχαιρώσει κάποιον για να τον σκοτώσει.

Εκεινη την ημέρα έφτασε στο Petersfield School στο Χάμσαϊρ,  φορώντας ένα φουλάρι, προφανώς για να καλύψει τις χαρακιές στο πρόσωπό της. Βρήκε την φίλη της και της είπε να πάνε σε ένα ήσυχο σημείο για να της δώσει ένα δώρο. Εκεί, της είπε να κλείσει τα μάτια της και να απλώσει τα χέρια της. Τότε όρμηξε με φόρα εναντίον της, μπήγοντας ελαφρώς το μαχαίρι στην καρδιά της. Ευτυχώς το τραύμα που της προκάλεσε ήταν επιφανειακό και κατάφερε να διαφύγει.

Στο δικαστήριο η δράστης υποστήριξε πως είχε εμμονή με τους serial killers και τα περιστατικά πυροβολισμών σε σχολεία. Σε ένα ημερολόγιο είχε επίσης σχεδιάσει το πώς θα έκανε ένοπλη επίθεση στο σχολείο της απαριθμώντας τους συμμαθητές μεταξύ των 60 θυμάτων. Έχει επίσης κάνει σχέδια να σκοτώσει τη μητέρα και τον αδελφό της στον ύπνο τους, αλλά προφανώς επέλεξε τη φίλη με σκοπό την εκδίκηση επειδή πίστευε πως ήταν πίσω από ψεύτικους λογαριασμούς που χρησιμοποιούσαν το όνομά της στο Instagram και το Tumblr, κάτι που το θύμα είχε αρνηθεί.  

Στο δικαστήριο παραδέχτηκε πως ήθελε να βλάψει τη φίλη της με «εντυπωσιακό» τρόπο αλλά ισχυρίστηκε πως δεν ήθελε να την σκοτώσει. "Ένα μεγάλο μέρος του εαυτού μου ήταν αηδιασμένο με ό, τι σκεφτόμουν," είπε. " Αισθανόμουν πως δεν είχα πλήρη έλεγχο του τι έκανα" αναφέρεται στην εφημερίδα The Guardian.  

Την Τετάρτη, οι δικαστές καταδίκσαν το κορίτσι για απόπειρα δολοφονίας με ομόφωνη απόφαση. Προηγουμένως, η κοπέλα είχε ομολόγησε την ενοχή της. Ο δικαστής ανέβαλε την υπόθεση, αλλά δεν όρισε ημερομηνία καταδίκης και δήλωσε πως θα χρειαστεί μια ψυχιατρική αναφορά για να καταλήξει. Η 15χρονη ξέσπασε σε δάκρυα μέσα στο δικαστήριο καθώς άκουγε πως η δίκη θα συνεχιστεί με νέα δεδομένα. 

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr και του madeingreece.news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ