Tι λέει στο δικαστήριο 31χρονη καθηγήτρια για τις ερωτικές σχέσεις της με την 17χρονη μαθήτρια της

Η 31χρονη Nia Davies από τη Βρετανία είχε επί δέκα μήνες ερωτική σχέση με μια 17χρονη μαθήτριά της, σχέση που αποκαλύφθηκε όταν ο πατέρας της κοπέλας παρατήρησε σημάδια από δαγκωματιές στο λαιμό της κόρης του.

Σύμφωνα με τη Daily Mail, η 31χρονη, καθηγήτρια εικαστικών (στη φωτογραφία),  μοιραζόταν και το ίδιο κρεβάτι με τη μαθήτριά της στα ταξίδια τους σε γκαλερί του Λονδίνου ενώ αντάλλασσαν «χιλιάδες» ακατάλληλα μηνύματα.

Ο πατέρας της μαθήτριας άρχισε να υποψιάζεται όταν πρόσεξε πως η κόρη του ανέφερε συνέχεια το όνομα της Davies και στη συνέχεια παρατήρησε σημάδι από δαγκωματιά στο λαιμό της 17χρονης. Τελικά η άλλη κόρη του τού αποκάλυψε πως η κοπέλα είχε ερωτικό δεσμό με την καθηγήτριά της.

Ο πατέρας, αστυνομικός στο επάγγελμα, ειδοποίησε το τμήμα του και το σχολείο της κόρης του, όπου άρχισε έρευνα.

Η 17χρονη παραδέχθηκε πως είχε περάσει Σαββατοκύριακα ολόκληρα με την καθηγήτριά της και πως είχαν μοιραστεί το ίδιο κρεβάτι, αρνούμενη όμως πως είχαν κάνει σεξ. Παραδέχθηκε πως είχαν φιληθεί και κοιμούνταν μαζί στο σπίτι της Davies.

Η 31χρονη συνελήφθη αφέθηκε ελεύθερη με εγγύηση ενώ στο σχολείο όπου δίδασκε έγινε έρευνα που οδήγησε στην απόλυσή της. Η 17χρονη πάντως επέμεινε πως «η Nia ήταν απλώς μια πολύ υποστηρικτική εκπαιδευτικός» ενώ αρνήθηκε πως είχαν περάσει μαζί κάποια βράδια.

Η δίκη συνεχίζεται...

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ