32χρονη tattoo artist κινδυνεύει με τύφλωση: Έκανε τα μάτια της μωβ - μπλε & τη γλώσσα της σαν φιδιού

Μια πρώην αισθητικός από το Ηνωμένο Βασίλειο έθεσε την όρασή της σε κίνδυνο όταν αποφάσισε να κάνει τατουάζ στα μάτια της για να έχουν μόνιμα μια μωβ-μπλε απόχρωση.

Η 32χρονη Sara Night ορκίζεται ότι η διαδικασία ήταν ανώδυνη, ισχυριζόμενη ότι η επέμβαση με λέιζερ που είχε κάνει μερικές εβδομάδες νωρίτερα, την είχε πονέσει περισσότερο. Η γυναίκα που είναι και καλλιτέχνης τατουάζ έχει ήδη καλύψει το 70% του σώματός της με σχέδια ενώ έχει κόψει τη γλώσσα της με χειρουργείο για να μοιάζει σαν του φιδιού.

«Ήθελα πάντα και μου άρεσε το φυσικό χρώμα των ματιών να είναι σκούρο μπλε αλλά πάντα συνήθιζα να φοράω φακούς επαφής για να αλλάξω τα δικά μου. Διάβασα για το τατουάζ των βολβών στα μάτια σε μια ιστοσελίδα στο διαδίκτυο και σκέφτηκα ότι καλλιτεχνικά φαινόταν εκπληκτικό.

«Μου πήρε πολύ χρόνο για να πάρω την απόφαση, αλλά είμαι χαρούμενη που το έκανα. Δεν έχω ιδέα πώς το σώμα μου θα αντιδράσει σε 10 ή 20 χρόνια αλλά αυτός είναι ο τρόπος που βλέπω τα πράγματα τώρα. Μεγαλώνοντας, η Sara δεν ενδιαφερόταν ποτέ για τα τατουάζ και εργαζόταν ως τεχνήτρια νυχιών και ομορφιάς. Μέχρι που στράφηκε προς τη συγκεκριμένη τέχνη και είδε ότι της ταιριάζει. Έτσι έγινε καλλιτέχνης τατουάζ και ξεκίνησε από το δικό της σώμα.

Πλέον η ίδια έχει γεμίσει το μεγαλύτερο μέρος του κορμιού της, έχει κάνει τατουάζ στο πρόσωπό της και απέκτησε μια διχαλωτή γλώσσα, που λέει δεν την έχει επηρεάσει στο φαγητό. Παρά τις προειδοποιήσεις των γιατρών για τον κίνδυνο που ελλοχεύει για τα μάτια της, η ίδια αδιαφορεί και θέλει να συνεχίσει να κάνει ακόμη περισσότερα πράγματα.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ