43χρονη άφησε την δουλειά της & γυρνάει όλον τον κόσμο με την κορούλα της - Το γεγονός που της άλλαξε τη ζωή

Μια 43χρονη μητέρα από το Σίδνεϊ με το όνομα Evie Farrell, αποφάσισε να πακετάρει τα πράγματά της και μαζί με την 6χρονη κόρη της να αφήσει την καθημερινότητά της πίσω, όταν ένας στενός της φίλος πέθανε από καρκίνο.

Η γυναίκα αποφάσισε να παρατήσει τη δουλειά της και να γυρίσει τον κόσμο με την κόρη της, χρησιμοποιώντας αποταμιεύσεις ύψους 30.000 δολαρίων. Το ταξίδι ξεκίνησε το Φεβρουάριο και μέχρι σήμερα έχουν επισκεφθεί μεταξύ άλλων τις Φιλιππίνες, τη Μαλαισία, το Μπαλί, τη Σιγκαπούρη, την Ταϊλάνδη, το Βιετνάμ, το Λονδίνο, το Παρίσι και την Κίνα.

Η γυναίκα που εργαζόταν ως σύμβουλος δημοσίων σχέσεων μεγαλώνει το παιδί της μόνη της αλλά όταν ήρθε η ώρα για το ταξίδι ρώτησε τον μπαμπά της κόρης της αν συμφωνεί και εκείνος βέβαια δέχτηκε. Οι δυο τους έχουν πάει σε διάφορα εξωτικά μέρη και κάνουν τα σχέδιά τους για τα Χριστούγεννα.

Μιλώντας για το λόγο που πήρε αυτή την απόφαση, η 43χρονη αναφέρει στην Daily Mail ότι «η ζωή είναι πολύ μικρή» για να μην δει κανείς τον κόσμο και ότι το να ταξιδεύεις είναι μια από τις μεγαλύτερες εμπειρίες. Όπως λέει, το πιο δύσκολο κομμάτι ήταν μέχρι να ληφθεί η απόφαση και να πακετάρουν τα πράγματα.

«Το να είσαι στο δρόμο, είναι κάθε μέρα μια καταπληκτική εμπειρία» λέει χαρακτηριστικά. Η επιστροφή τους στο Σίδνεϊ δεν είναι μέσα στα άμεσα σχέδιά τους καθώς όπως αναφέρει η 43χρονη η ζωή είναι πιο οικονομική στα ταξίδια που κάνουν και στους ξενώνες που επιλέγουν να μείνουν. Τώρα βρίσκονται στις Φιλιππίνες και οργανώνουν το επόμενο ταξίδι τους.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ