«Ο Μπιλ με βίασε και η Χίλαρι με απείλησε»: Οι 4 γυναίκες που καίνε τους Κλίντον & αποθεώνουν τον Τραμπ

Ο υποψήφιος του Ρεπουμπλικανικού Κόμματος Ντόναλντ Τραμπ κάλεσε σε συνάντηση στο Σέιντ Λούις, χθες, τέσσερις γυναίκες οι οποίες κατηγορούν τον πρώην πρόεδρο Μπιλ Κλίντον για σεξουαλικά παραπτώματα, λίγες ώρες πριν από τη δεύτερη τηλεοπτική αναμέτρηση με την υποψήφια των Δημοκρατικών Χίλαρι Κλίντον.

«Οι τέσσερις αυτές πολύ γενναίες γυναίκες ζήτησαν να έρθουν εδώ», δήλωσε ο Τραμπ. Ο μεγιστάνας είχε απειλήσει ότι θα αναφερθεί σε σεξουαλικές απιστίες του συζύγου της Κλίντον κατά τη διάρκεια της δεύτερης αναμέτρησης και έχει ανεβάσει τον τόνο των επιθέσεών του εναντίον του πρώην προέδρου από την Παρασκευή, όταν αποκαλύφθηκε ένα βίντεο του 2005 στο οποίο ο Τραμπ μιλάει χυδαία για τις γυναίκες.

Το προεκλογικό γραφείο της Κλίντον απάντησε ότι «δεν μας εκπλήσσει να δούμε την καταστροφική κούρσα (του Τραμπ) προς τον πάτο» και χαρακτήρισε τη συνάντηση «διαφημιστικό τέχνασμα».

Οι 4 γυναίκες που κατηγορούν το ζεύγος Κλίντον
Οι Kathleen Willey, Juanita Broaddrick, Kathy Shelton και Paula Jones είναι οι 4 γυναίκες που στάθηκαν δίπλα στον Ντόναλντ Τραμπ για να δώσουν συνέντευξη Τύπου και να εξηγήσουν στους δημοσιογράφους τους λόγους για τους οποίους κατηγορούν τον Μπιλ και τη Χίλαρι Κλίντον.

Η Broaddrick, διευθύντρια ενός οίκου ευγηρίας στο Άρκανσο, έχει κατηγορήσει τον Μπιλ Κλίντον ότι τη βίασε όταν ήταν γενικός εισαγγελέας της πολιτείας. Όπως δηλώνει μάλιστα η ίδια αναφερόμενη στις πρόσφατες αποκαλύψεις για δηλώσεις που έκανε στο παρελθόν για τις γυναίκες ο δισεκατομμυριούχος υποψήφιος, «οι πράξεις μιλούν πιο δυνατά από τα λόγια». «Ο κ. Τραμπ μπορεί να έχει πει μερικά κακά λόγια, αλλά ο Μπιλ Κλίντον με βίασε. Και η Χίλαρι Κλίντον με απείλησε. Δεν νομίζω ότι υπάρχει οποιαδήποτε σύγκριση», τόνισε.

Η περιγραφή του βιασμού
Σε συνέντευξή της στο «Dateline NBC», το 1999, η Broaddrick μίλησε για εκείνη τη νύχτα που ο Μπιλ Κλίντον φέρεται να τη βίασε σε ένα δωμάτιο ξενοδοχείου.

«Ξεκίνησε να δαγκώνει το πάνω μέρος των χειλιών μου και προσπάθησα να φύγω μακριά του», είπε. «Και μετά με έριξε στο κρεβάτι. Και εγώ ήμουν πολύ τρομαγμένη, και προσπάθησα να φύγω και του είπα “όχι”, ότι δεν ήθελα αυτό να συμβεί, αλλά δεν με άκουγε. Ήμουν πραγματικά πανικοβλημένη. Είχα φτάσει στο σημείο να κάνω πολλή φασαρία, ξέρετε, φωνάζοντας “σε παρακαλώ, σταμάτα”. Και τότε με πίεσε στον δεξί ώμο και δάγκωσε τα χείλη μου».

«Όταν όλα τελείωσαν, σηκώθηκε, σουλουπώθηκε -εγώ έκλαιγα εκείνη τη στιγμή- και περπάτησε προς την πόρτα, βάζοντας ήρεμα τα γυαλιά ηλίου. Και πριν βγει από την πόρτα είπε: “Καλύτερα να βάλεις λίγο πάγο σε αυτό”. Και γύρισε και βγήκε από την πόρτα».

«Η Χίλαρι με απείλησε... »
Η Broaddrick έχει αναφερθεί αρκετές φορές στα κοινωνικά δίκτυα στον Μπιλ και στη Χίλαρι Κλίντον, κατηγορώντας τους: «Πόσες φορές πρέπει να ειπωθεί; Οι πράξεις μιλούν πιο δυνατά από τα λόγια! Η Χίλαρι Ρόνταμ Κλίντον με απείλησε αφού ο Μπιλ Κλίντον με βίασε», έγραψε.

«Η Χίλαρι αποκαλεί τις παρατηρήσεις του Τραμπ “τρομακτικές” ενώ ζει και προστατεύει έναν “βιαστή”. Οι πράξεις της είναι αποτρόπαιες», συμπλήρωσε στο Twitter.

Από την πλευρά του, πάντως, ο Μπιλ Κλίντον έχει αρνηθεί τα όσα του προσάπτει η  Broaddrick, ενώ η σύζυγός του δεν έχει τοποθετηθεί για το ζήτημα, για οποίο δεν απαγγέλθηκαν ποτέ κατηγορίες. Αξίζει πάντως να σημειωθεί ότι η Broaddrick έχει εξαπολύσει επίθεση μέσω των κοινωνικών δικτύων και ενάντια στην Τσέλσι Κλίντον.

Kathy Shelton: Η Κλίντον υπερασπίστηκε τον βιαστή μου  
Η δεύτερη γυναίκα, η Kathy Shelton, βιάστηκε όταν ήταν 12 ετών. Τον βιαστή της υπερασπίστηκε στο δικαστήριο η Χίλαρι Κλίντον. Όπως υποστηρίζει σήμερα, η υποψήφια των Δημοκρατικών για την προεδρία την παρουσίασε τότε ως ένα ανισόρροπο και αναξιόπιστο παιδί, επιρρεπές σε σεξουαλικές φαντασιώσεις, καταφέρνοντας να διαπραγματευτεί το έγκλημα του εντολέα της ως πλημμέλημα.

«Στα 12 μου χρόνια, η Χίλαρι Κλίντον με υπέβαλε σε κάτι στο οποίο δεν υποβάλλεις ποτέ ένα 12χρονο. Και λέει ότι είναι εδώ για τις γυναίκες και τα παιδιά. Και όταν ρωτήθηκε την περασμένη χρονιά τι συνέβη, είπε ότι υποτίθεται ότι πρέπει να υπερασπίζεται πελάτες, είτε το έκαναν είτε όχι», δήλωσε η Shelton, σχολιάζοντας στη συνέχεια ότι τώρα η Χίλαρι γελάει με μία κασέτα για τις αποκαλύψεις για τον Ντόναλντ Τραμπ.

Εμφανώς ταραγμένη κατά τη διάρκεια της συνέντευξης Τύπου, η Shelton σταμάτησε να μιλάει καθώς την κατέκλυσαν συναισθήματα, με τον Τραμπ να παρεμβαίνει και να της λέει: «Πέρασες πολλά». «Ναι, κύριε, πέρασα», ανταποκρίθηκε εκείνη.

Η ίδια πάντως το Σάββατο μέσω του Twitter εξαπέλυσε σφοδρή επίθεση εναντίον των Κλίντον. «Μπορεί να είμαι το πρώτο θύμα της Χίλαρι Κλίντον. Κατέστρεψε τη ζωή μου, υπερασπίστηκε τον βιαστή μου και με κατηγόρησε. Ήμουν 12 χρονών. Μετά γέλασε μαζί μου», έγραψε σε ένα tweet.

«Δεν με ενδιαφέρει αν ο Ντόναλντ Τραμπ είπε βρώμικα πράγματα. Με ενδιαφέρει που η Χίλαρι Κλίντον είπε ψέματα, με τρομοκράτησε και με κορόιδεψε υπερασπιζόμενη τον βιαστή μου», πρόσθεσε

Για την ιστορία, το περιστατικό βιασμού έλαβε χώρα το 1975, όταν ο Thomas Alfred Taylor, ένας 41χρονος εργάτης εργοστασίου, κατηγορήθηκε ότι βίασε τη Shelton δελεάζοντάς την να μπει στο αυτοκίνητό του. Ο Taylor δήλωσε ενοχή για παράνομη θώπευση ανηλίκου και έκανε λιγότερο από έναν χρόνο φυλακή, αφού η Χίλαρι Κλίντον κατάφερε να μη γίνουν δεκτά τα εγκληματολογικά αποδεικτικά στοιχεία που συνέδεαν τον πελάτη της με το έγκλημα.

Αξίζει να σημειωθεί πάντως ότι σε ένα ηχητικό υλικό που έχει στη διάθεσή της φίλη της υποψήφιας για την προεδρία Diane Blair, η Κλίντον δήλωνε ότι πίστευε ότι ο Τaylor ήταν ένοχος, εξηγώντας μάλιστα ότι η ικανότητά του να περάσει επιτυχώς από τον ανιχνευτή ψεύδους «κατέστρεψε για πάντα την πίστη μου στους πολυγράφους». Στο ίδιο ηχητικό η Χίλαρι ακούγεται να γελάει για το πώς κατάφερε να κάνει έναν παγκοσμίως γνωστό εμπειρογνώμονα να αμφισβητήσει τη δυνατότητα παραδοχής αποδεικτικών στοιχείων τα οποία χάθηκαν από το εγκληματολογικό εργαστήριο αφού ελέγχθηκαν. 

«Σε άκουσα στην κασέτα να γελάς», είχε δηλώσει αναφερόμενη στο παραπάνω ηχητικό, τον Αύγουστο, η Shelton μιλώντας στην Daily Mail. «Θέλω μόνο να ξέρεις, έχει μία κόρη και ένα εγγόνι. Τι θα γινόταν αν αυτό συνέβαινε στην κόρη σου; Θα την προστάτευες. Δεν με ξέρεις, και έτσι είμαι ένα σκουπίδι για εσένα», κατέληξε.

Αλλες δύο γυναίκες εναντίον των Κλίντον
Μία ακόμα γυναίκα με την οποία οι Κλίντον είχαν προβλήματα στο παρελθόν βρίσκεται στο πλευρό του υποψηφίου για την Προεδρία των Ρεπουμπλικανών. Πρόκειται για την Paula Jones, η οποία έπειτα από μήνυση που κατέθεσε εναντίον του Μπιλ Κλίντον για σεξουαλική παρενόχληση κέρδισε 800.000 δολάρια.

«Νομίζω ότι όλοι πρέπει να τον ψηφίσουν... είναι καλός άνθρωπος. Δεν είναι αυτό που άλλοι άνθρωποι λένε ότι είναι, σαν την Χίλαρι», είπε η Jones δηλώνοντας ανοιχτά την υποστήριξή της στον Ντόναλντ Τραμπ.

Όσον αφορά στην τέταρτη γυναίκα, αυτή είναι η Kathleen Willey η οποία κατηγορεί τον Μπιλ Κλίντον ότι τη παρενόχλησε σε ένα δωμάτιο δίπλα στο Οβάλ γραφείο του Λευκού Οίκου.

Οι δύσκολες ερωτήσεις των δημοσιογράφων
Όπως περιγράφουν ξένα Μέσα,οι δημοσιογράφοι καθ' όλη τη διάρκεια της συνέντευξης Τύπου άκουγαν υπομονετικά τις κατηγορίες που εκτόξευαν κατά των Κλίντον οι 4 γυναίκες. Όταν ήρθε η σειρά τους να κάνουν ερωτήσεις απευθύνθηκαν κυρίως στον Ντόναλντ Τραμπ.

«Σου επιτρέπει η δύναμή σου ως αστέρας να αγγίζεις γυναίκες χωρίς τη συγκατάθεσή τους;», ρώτησε ο δημοσιογράφος της Wall Street Journal. «Άγγιξες γυναίκες χωρίς τη συγκατάθεσή τους;» ήταν η ερώτηση του Associated Press. «Γιατί ανέφερες ότι άγγιξες γυναίκες χωρίς τη συγκατάθεσή τους, κ. Τραμπ;», ήταν η ερώτηση από δημοσιογράφο του CBS News.

Αυτή μάλιστα ήταν η στιγμή που η Paula Jones «εξερράγη»: «Γιατί δεν πάτε όλοι να ρωτήσετε τον Μπιλ Κλίντον αυτό;», αναφώνησε. «Εμπρός, ρωτήστε και την Χίλαρι επίσης».

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ