Σε "μυστική" γειτονιά - αόρατη ακόμη και στο Google Street View, μετακόμισαν η Τζολί και τα παιδιά της

Λέγεται πως είναι η πιο ιδιωτική γειτονιά του πλανήτη και πως οι ένοικοι της είναι μερικοί από τους μεγαλύτερους σταρ του κόσμου.   
 

Σύμφωνα με σημερινά δημοσιεύματα μια ακόμη διάσημη άφιξη έγινε πρόσφατα στο Hidden Hills, το μέρος που όπως μεταδίδει ο Guardian και η Daily Mail είναι τόσο μυστικό και καλά προστατευμένο που δεν είναι ορατό ούτε στο Google Street View.   

 H Aντζελίνα Τζολί και τα παιδιά της βρίσκονται πλέον στο Hidden Hills και κατοικούν σε μια πολυτελή βίλα η οποία σύμφωνα με τα δημοσιεύματα είναι αυτή στην παρακάτω φωτογραφία...

To σπίτι αυτό ενοικιάστηκε έναντι 30.000 δολαρίων το μήνα και βρίσκεται στους καταπράσινους περιφραγμένους και καλά φρουρούμενους λόφους του συγκροτήματος. Γείτονες της Τζολί είναι μεταξύ άλλων οι Kim Kardashian και Kanye West, Drake, Jennifer Lopez και Miley Cyrus. Η ιστοσελίδα του Hidden Hills αναφέρει πως δεν υπάρχουν φώτα στους δρόμους και πως στις εκτάσεις κυκλοφορούν άλογα, λάμα και στρουθοκάμηλοι.   

Συνολικά υπάρχουν 648 κατοικίες και οι ένοικοι είναι 2000 ενώ η ίδρυση του Hidden Hills έγινε πριν από 60 χρόνια. Σύμφωνα με τις πληροφορίες που μεταδίδει η Daily Mail, η Τζολί επέλεξε το σπίτι για την πλήρη προστασία και ιδιωτικότητα που παρέχει, κάτι απαραίτητο για την περίοδο που διανύει μετά το πολύκροτο διαζύγιο με τον Μπραντ Πιτ. 

 

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ