Δείτε τι απάντηση δίνει ένας πολύ ψηλός 17χρονος στις ερωτήσεις κλισέ με τις οποίες «τον πρήζουν» στον δρόμο

Ένα πρωτότυπο τρόπο βρήκε ένας πανύψηλος 17χρονος για να γλιτώσει από τις επαναλαμβανόμενες ενοχλητικές ερωτήσεις των περαστικών γύρω από το ύψος του. 

Ο 17χρονος Λόγκαν από το Χόλι Σπρινγκς στη Βόρεια Καρολίνα, το ύψος του οποίου ξεπερνά τα δύο μέτρα, έχει βαρεθεί να απαντά σε ερωτήσεις όπως αν παίζει μπάσκετ, πόσο είναι το ύψος του ή - ακόμα χειρότερα - «πώς είναι ο καιρός εκεί πάνω;» 

Έτσι αποφάσισε να τυπώσει… επαγγελματικές κάρτες, διακωμωδώντας τα πειράγματα και τους διαλόγους κλισέ που αναπαράγονται σε κάθε νέα του γνωριμία.

«Ναι, είμαι ψηλός», γράφει ο Λόγκαν στην κάρτα του, ενώ αποκαλύπτει ότι το ύψος του είναι έξι πόδια και επτά ίντσες, δηλαδή δύο μέτρα. «Όχι, δεν παίζω μπάσκετ. Ο καιρός είναι υπέροχος εδώ πάνω. Χαίρομαι πολύ για τη συζήτηση που είχαμε», συμπληρώνει χαριτολογώντας ο 17χρονος.

Ο Λόγκαν ετοίμασε 100 κάρτες, τις οποίες και χαρακτήρισε ως την καλύτερή του επένδυση μέχρι τώρα, σύμφωνα με τον ιστότοπο nymag.

Πάντως, αναμένεται σύντομα να ξεμείνει από κάρτες, λαμβάνοντας υπ΄όψιν ότι, όπως υποστηρίζει ο ίδιος, πέντε έως δέκα άνθρωποι την ημέρα τον ρωτούν για το ύψος του.

Οι «επαγγελματικές» κάρτες του Λόγκαν έγιναν δεκτές με ενθουσιασμό, αλλά και νέα πειράγματα από τους συμμαθητές του.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ