Βίντεο: Ποδοσφαιριστής της εθνικής ομάδας του Ισημερινού έκανε τον "λιπόθυμο" για να γλιτώσει την σύλληψη από την αστυνομία μετά τον αγώνα!

Ένα απίστευτο περιστατικό με πρωταγωνιστή τον διεθνή ποδοσφαιριστή Ενέρ Βαλένσια συνέβη κατά τη διάρκεια του αγώνα του Ισημερινού με τη Χιλή (3-0) για τα προκριματικά του Μουντιάλ.

Στο 82ο λεπτό του αγώνα, ο διεθνής ποδοσφαιριστής έπεσε μόνος του στο χορτάρι, δίχως προφανή λόγο, και προσποιήθηκε τον τραυματία. Αμέσως, μεταφέρθηκε με φορείο εκτός γηπέδου, ενώ του τοποθετήθηκε μάσκα οξυγόνου.

Ωστόσο, καθώς μεταφερόταν εκτός του σταδίου, μια ομάδα αστυνομικών άρχησε να κυνηγά το όχημα με τον "τραυματία" ποδοσφαιριστή. 

Όπως έγινε γνωστό, οι αστυνομικοί ήταν έτοιμοι να συλλάβουν τον επιθετικό με την ολοκλήρωση του αγώνα, επειδή δεν έχει καταβάλει ως όφειλε τη διατροφή για την πεντάχρονη κόρη του. Μάλιστα από τη προπόνηση της προηγούμενης ημέρας είχε φτάσει στο προπονητικό κέντρο του Ισημερινού δικαστική εντολή για να καταβάλει ο παίκτης το ποσό των 13.350 λιρών στη μητέρα του παιδιού του. 

Με το πρόσχημα του τραυματισμού, ο Βαλένσια κατάφερε γλιτώσει τη σύλληψη...

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ