Κύπρος: Στην φυλακή ο ιερέας που βίασε την 26χρονη κόρη του αδερφού του - Tον πρόδωσε το σπέρμα στο σεντόνι

Ένοχος κρίθηκε από το Κακουργιοδικείο Λευκωσίας ένας ιερέας, ο οποίος είχε βιάσει την 26χρονη κόρη του αδερφού του.

Η αξιοπιστία της 26χρονης αλλά και ο εντοπισμός σπέρματος στο σεντόνι, το οποίο ταυτοποιήθηκε μαζί του, δεν άφηναν περιθώρια ανατροπής της καταδίκης του ιερέα χωριού της επαρχίας Λευκωσίας, ο οποίος καταδικάστηκε σε 10 χρόνια φυλακής.

Tο περιστατικό έλαβε χώρα τον Μάιο του 2013. Ο ιερέας φαίνεται πως ακολούθησε την κόρη του αδελφού  του στο δωμάτιό της μόλις η δεύτερη βγήκε απ’ το μπάνιο. 

Σύμφωνα με τα γεγονότα, όπως αυτά παρατίθενται στην απόφαση του Εφετείου, «ένα βράδυ, περί τα τέλη Μαΐου 2013, που η παραπονούμενη πήγε στο καραβάνι για να κοιμηθεί αισθανόμενη μεγάλη σωματική και ψυχολογική κούραση, ήρθε στο δωμάτιό της ο ιερέας, κάθισε στο κρεβάτι της και άρχισε να της μιλά. Στην πορεία άρχισε να της κάνει μασάζ στην πλάτη ενώ αυτή φορούσε τα ρούχα της, με αποτέλεσμα να αποκοιμηθεί. Σε εκείνο το στάδιο η παραπονούμενη άρχισε να διερωτάται κατά πόσο ο θείος της δεν την έβλεπε ως κόρη του -όπως η ίδια πίστευε- και αν προσπαθούσε στην πραγματικότητα να την προσεγγίσει ως άντρας.

Το μεσημέρι της επόμενης μέρας η παραπονούμενη πήγε στο καραβάνι για να κάνει ντους, σκοπεύοντας στη συνέχεια να επιστρέψει στη δουλειά της. Βγαίνοντας από το ντους και φορώντας μπουρνούζι, είδε τον ιερέα θείο της μπροστά της, στο σαλόνι. Αμέσως επέστρεψε στο δωμάτιό της. Μόλις φόρεσε το νυχτικό της, ο ιερέας εισήλθε στο δωμάτιο, φορώντας μποξεράκι και ένα πουκάμισο μισάνοιχτο. Κάθισε δίπλα της στο κρεβάτι και άρχισε να της μιλά για γυναίκες και φιλενάδες που είχε και γενικώς να της λέει κουβέντες σεξουαλικού περιεχομένου.

Προτού προλάβει να αντιδράσει η παραπονούμενη, την έπιασε από τα χέρια, την έριξε στο κρεβάτι ανάσκελα και πέφτοντας ολόκληρος πάνω της άρχισε να τη φιλά στα χείλη και να την αγγίζει με τα χέρια του στο στήθος, στα οπίσθια και σε ολόκληρο το σώμα της. Η παραπονούμενη, αντιδρώντας, τον έσπρωχνε, λέγοντάς του να φύγει. Αυτός εξακολουθούσε να είναι από πάνω της, να τη χαϊδεύει και να τη φιλά στο πρόσωπο και στο λαιμό με λυσσαλέο τρόπο», παρά την αντίσταση που προέβαλε η 26χρονη ο ιερέας κατάφερε να την βιάσει.

Ο ιερέας μετά το αποτρόπαιο αυτό περιστατικό, απειλούσε την θυγατέρα του αδερφού του ότι αν ομολογούσε θα «τη σκότωνε και ότι θα της έκανε κακό, ενώ της πρότεινε χρηματική αμοιβή για να τα ξεχάσει όλα», τονίζοντας μάλιστα ότι «έχει τα μέσα στο ΤΑΕ, στη μητρόπολη και γενικά στην αστυνομία». Τελικά η νεαρή κοπέλα κατήγγειλε τον ιερέα θείο της και η υπόθεση πέρασε στα χέρια της δικαιοσύνης. 

Η καταγγελία στην Αστυνομία έγινε μερικές ημέρες μετά και στο πλαίσιο της καταγγελίας, η 26χρονη παρέδωσε και ένα σεντόνι, στο οποίο εντοπίστηκε το σπέρμα του ιερέα.

Το Εφετείο απέρριψε ομόφωνα όλους τους λόγους έφεσης και επικύρωσε την καταδικαστική απόφαση του Κακουργιοδικείου.

Αρχικά ο ιερέας άσκησε έφεση και εναντίον της 10ετούς φυλάκισης που του επιβλήθηκε θεωρώντας πως ήταν έκδηλα υπερβολική αλλά στην πορεία την απέσυρε. 

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr και του madeingreece.news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ