Συγκλονίζει η μητέρα του μικρού Μπεν: Τρέμω στο ενδεχόμενο να είναι θαμμένος στο χωράφι - Οι ύποπτες κινήσεις που έριξαν φως στο μυστήριο

Την ώρα που οι Βρετανοί αστυνομικοί ερευνούν μια περιοχή που βρίσκεται ένα χιλιόμετρο περίπου έξω από την αγροικία που έζησε ο μικρός Μπεν, το καλοκαίρι του 1991 με την οικογένειά του, η μητέρα του λύνει τη σιωπή της για ακόμα μία φορά. 

Η Κέρι Νίνταμ, με δηλώσεις της στην βρετανική Mirror εμφανίζεται σίγουρη πως το παιδί της σκοτώθηκε πριν από 25 χρόνια στην Κω και κάποιοι φρόντισαν να ''θάψουν'' όλη την αλήθεια. Σύμφωνα με την εφημερίδα, ένας άλλος μάρτυρας από αυτούς που έχουμε ακούσει το τελευαίο διάστημα είχε καταθέσει πως εκείνες τις μέρες, ο οδηγός του εκσκαφέα μετέφερε μπάζα σε άλλο σημείο από αυτό που χρησιμοποιούσε. Είναι το σημείο, που πλέον ερευνούν οι αστυνομικοί πολύ κοντά στο σπίτι των παππούδων του Μπεν Νίνταμ. Ένα σημείο που ακόμα και σήμερα έχει μπάζα. Η κατάθεση έγινε αμέσως γνωστή στη μητέρα του παιδιού που ξέσπασε: «ήθελα να ουρλιάξω όταν έμαθα τι ακριβώς συνέβη. Τρέμω στο ενδεχόμενο να βρίσκεται εδώ. Οι επόμενες ημέρες θα είναι αγωνιώδεις. Η ιδέα ότι είναι θαμμένος κάτω από αυτά τα μπάζα με αρρωσταίνει. Πίστευα ότι είναι αδύνατο να πονέσει κανείς περισσότερο αλλά κάθε ημέρα γίνεται όλο και πιο επίπονο αυτό το πράγμα»

«Δεν είχε ανάγκη να μεταφέρει μπάζα σε αυτό το σημείο. Είχε ήδη έναν χώρο που τα τοποθετούσε. Ο μόνος λόγος για να το κάνει θα ήταν για να κρύψει κάτι» υποστηρίζει η μητέρα του Μπεν που ενημερώνεται συνεχώς από τους επικεφαλής της έρευνας για τις εξελίξεις. Οι αστυνομικοί του Νότιου Γιορκσάιρ εκτιμάται ότι θα περάσουν τις επόμενες 4-5 ημέρες ερευνώντας τον σωρό με τα μπάζα σε μια απέλπιδα προσπάθεια να βρουν στοιχεία για το τι συνέβη πριν από 25 χρόνια στην Κω.

Τα αποτελέσματα των αναλύσεων
Παρά το γεγονός ότι οι ερευνητές από το Νότιο Γιορκσαιρ, σε συνεργασία με τους Έλληνες εθελοντές που βρίσκονται στο νησί, δίνουν καθημερινά τον καλύτερό τους εαυτό συλλέγοντας οποιοδήποτε εύρημα θα μπορούσε να φανεί χρήσιμο για να αποκαλύψει την τύχη του Μπεν, οι έρευνες φαίνονται να μην αποδίδουν μέχρι στιγμής καρπούς. Τόσο τα οστά που βρέθηκαν από την πρώτη κιόλας ημέρα των ανασκαφών όσο και το κομμάτι υφάσματος που εντόπισαν οι αστυνομικοί του Νότιου Γιόρκσαιρ, αποδείχθηκε πως δεν ανήκουν στο νήπιο. Τις τελευταίες τρεις ημέρες μάλιστα, οι ερευνητές κάνουν προεργασίες στο δεύτερο χωράφι που τους υπέδειξε ο μάρτυρας – κλειδί προκειμένου να ξεκινήσουν μέσα στις επόμενες ημέρες εκεί οι ανασκαφές.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ