Η γνώμη σας, είναι πολύτιμη! Μοιραστείτε την μαζί μας!

Σάλος με 24χρονη γυμνάστρια που έκανε δώρο σε άστεγο συνδρομή σε γυμναστήριο - Η ''άσκηση θα τον βοηθήσει'', λέει

Η Chelcie Vera Cookson, από το Σίδνεϊ εργάζεται ως γυμναστήρια. Τις τελαυταιές μέρες όμως έχει κερδίσει τα 15 λεπτά δημοσιότητας που αντιστοιχούν σε κάθε άνθρωπο.

Όλα ξεκίνησαν όταν γνώρισε ένα 46χρονο άστεγο, τον Steven ενώ εργαζόταν εθελοντικά σε ένα καταφύγιο αστέγων.

Η 24χρονη έκρινε ότι θα βοηθούσε τον υπέρβαρο άστεγο αν του έκανε δώρο μια ετήσια συνδρομή σε κάποιο γυμναστήριο. Η γυμνάστρια γνώρισε τον 46χρονο κατά τη διάρκεια μιας συνεδρίας διαλογισμού. « Για να μεταμορφώσω τη ζωή του συνειδητοποίησα ότι η άσκηση θα ήταν αυτό που θα τον βοηθούσε».

Φυσικά, ο άστεγος δεν ενδιαφερόταν για την πρόταση της γυμνάστριας με αποτέλεσμα να αρνηθεί την πρότασή της πέντε φορές. Αυτή όμως επέμενε τόσο πολύ ώστε έφτασε ακόμα και να του πει: « Δεν έχεις καμία γαμ*** επιλογή».

Για να τον δελεάσει του είπε μάλιστα ότι εκεί θα μπορεί να κάνει ντους και του υποσχέθηκε ότι θα τον βοηθήσει να κουρευτεί.

Πολλοί χρήστες του διαδικτύου κατέκριναν την απόφασή της να βοηθήσει με αυτόν το τρόπο τον 46χρονο άστεγο υποστηρίζοντας ότι: «Αυτό που θέλει ένας άστεγος είναι τροφή και όχι γυμναστική».

Με νέο της post η Chelcie τονίζει ότι: «Δεν έχουμε καμία υποχρέωση να είμαστε το ίδιο πρόσωπο σήμερα όπως και χτες». Στη φωτογραφίες είναι η ίδια όπως ήταν το 2013 και όπως είναι σήμερα.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr και του madeingreece.news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ