O Γιάννης Βίτσας αρχισυντάκτης του ΕΓΩ και το συγκινητικό αντίο μετά το κλείσιμο του περιοδικού

Με μια συγκινητική ανάρτηση στον προσωπικό του λογαριασμό στο facebook, ο αρχισυντάκτης του περιοδικού «Εγώ», αποχαιρετά συναδέλφους και αναφέρεται σε αναμνήσεις ποστάροντας το τελευταίο τεύχος του περιοδικού.

Χθες ο Όμιλος Alpha Editions Α.Ε. που εκδίδει τα περιοδικά Hello, 7 Μέρες TV, ΕΓΩ και Τηλεκοντρόλ κ. α. ανακοίνωσε στους εργαζόμενούς του ότι αναστέλλει την λειτουργία του.

Η ανάρτηση του στο facebook:

«Σήμερα σας παρουσιάζουμε το τελευταίο τεύχος του "ΕΓΩ" μας, ίσως του μοναδικού περιοδικού που κατάφερε να μετατρέψει τον τίτλο του και με αγάπη, ευγένια, αλήθεια να "αγκαλιάσει" το "ΕΜΕΙΣ"! Το "ΕΓΩ" υπήρξε "φάρος" για πολλά όνειρα μου, ήταν ένα υπέροχο δώρο στη ζωή μου...Συναντήθηκα με περισσότερες από 800 προσωπικότητες κάνοντας ίσως τις πιο σημαντικές συνεντεύξεις μου, αλλά κυρίως συναντήθηκα με έναν υπέροχο γλυκό άνθρωπο που θεωρώ πια οικογένεια μου, την @mariakolliatsa, αλλά και πολλούς ακόμα αξιόλογους συναδέλφους... Δεν πιστεύω στους αποχαιρετισμούς και ως θέση - φύσει αισιόδοξος θεωρώ πως κάθε συνθήκη μας δίνει το κλειδί για την επόμενη "περιπέτεια" της ζωής... Κρατώ τις αναμνήσεις για φυλακτό, νιώθω ότι φεύγω σα φοιτητής από το οικείο περιβάλλον της αγαπημένης οικογένειας μου και παρατηρώ τη νέα μου πόλη... Αγάπησα με το "ΕΓΩ" μας το και χαιρόμαστε που το αγαπήσατε και εσείς. Εξάλλου πάντα στα πάντα η αγάπη μένει...

Υ.Γ.  Ένα μεγάλο ευχαριστώ και στην κυρία @elenamakri που στα πρώτα βήματα του περιοδικού μου έδωσε επίσης την ευκαιρία να αναμετρηθώ με τις αντοχές και τα όνειρα μου!».

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ