Η παέγια της οργής! Πώς ο Τζέιμι Όλιβερ κατάφερε να στρέψει όλη την Ισπανία εναντίον του

Την οργή των Ισπανών κατάφερε να προκαλέσει ο διάσημος Βρετανός σεφ Τζέιμι Όλιβερ με μια συνταγή παέγιας!

Την Τρίτη, ο  Βρετανός σεφ ανάρτησε στο Twitter μια δική του παραλλαγή της παραδοσιακής ισπανικής παέγια, στην οποία όλμησε να προτείνει κάποιες αλλαγές σε σχέση με την συνταγή της Βαλένθιας, η οποία παρασκευάζεται συνήθως με ρύζι, κρέας, ψάρι, οστρακοειδή, λαχανικά και φασόλια. Ο Όλιβερ πρότεινε να προστεθούν κομμάτια κοτόπουλου και το γνωστό ισπανικό λουκάνικο τσορίθο.

Ο 41χρονος σεφ έγραψε στους 5,67 εκατομμύρια ακολούθους του στο Twitter: «Η εκδοχή μου συνδυάζει κομμάτια από μπούτι κοτόπουλου με τσορίθο». 

Η οργισμένη απάντηση των Ισπανών ήταν άμεση: Ένας χρήστης έγραψε: «Είστε εντελώς λάθος και η παέγια σας είναι βδέλυγμα» ενώ κάποιος με σαρκαστική διάθεση ανέφερε: «Η δική μου εκδοχή "fish and chips" συνδυάζει μελιτζάνα και πάπια».

Ο Τζέιμι Όλιβερ δεν είναι ο μόνος Βρετανός σεφ στον οποίο επιτίθενται οι Ισπανοί. Νωρίτερα μέσα στο έτος, η εφημερίδα El País άσκησε κριτική στον Γκόρντον Ράμσι επειδή έβαλε τσίλι στην παέγια. «Δεν είναι ποτέ αργά να μπερδέψεις την Ισπανία με το Μεξικό», ανέφερε η εφημερίδα.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ