Η επιστολή των δημοσιογράφων του Ε είχε αποτέλεσμα: Πληρώθηκαν & οι εκπομπές θα γίνουν κανονικά

Η επιστολή κόλαφος εργαζομένων του Epsilon Tv, με την οποία προειδοποιούσαν για αναστολή των εκπομπών από αύριο, αφύπνισε την διοίκηση του καναλιού που κατέβαλε τα δεδουλευμένα του Αυγούστου.

Η εργοδοσία πλήρωσε τον ένα μήνα, καθώς χρωστά και δεδουλευμένα Σεπτεμβρίου ωστόσο οι εργαζόμενοι, σε ένδειξη καλής θέλησης, αποφάσισαν να μην προβούν σε αναστολή των εκπομπών όπως είχαν προειδοποιήσει.

Σε επιστολή τους που είχαν στείλει την Δευτέρα, την οποία και υπογράφουν εκ μέρους των εργαζομένων οι αρχισυντάκτες όλων των εκπομπών εκτός από εκείνες των Τατιάνας Στεφανίδου, Νίκου Ευαγγελάτου και Αννίτας Πάνια, ζητούσαν την άμεση καταβολή των δεδουλευμένων των μηνών Αυγούστου και Σεπτεμβρίου.

Μάλιστα, οι εργαζόμενοι περιγράφουν πως δεν υπάρχει ούτε βενζίνη για να μεταβούν για ρεπορτάζ και προειδοποιούν για αναστολή των εκπομπών από αύριο, Τετάρτη.

Την επιστολή παρουσίασε το star.gr

«Δεν έχουμε χρήματα να ερχόμαστε στο κανάλι»

«Σας γνωστοποιούμε ότι η κατάσταση την οποία βιώνουμε οι δημοσιογράφοι του σταθμού έχει φτάσει στο απροχώρητο. Το μεγαλύτερο πρόβλημα που αντιμετωπίζουμε είναι το γεγονός ότι μας οφείλονται δεδουλευμένα Αυγούστου και Σεπτεμβρίου και, όπως καταλαβαίνετε, είναι αδύνατον αφού δεν έχουμε χρήματα να ερχόμαστε στο κανάλι... Στις περισσότερες εκπομπές αφαιρέθηκαν βάρδιες μοντάζ καθιστώντας αδύνατον να διεκπεραιώνεται η δουλειά μας στην ώρα της, ενώ πολλά “κλεισμένα” γυρίσματα δεν πραγματοποιούνται, καθώς τα οχήματα δεν έχουν βενζίνη για να κινηθούν και δεν βρίσκεται καμία λύση από κανέναν», αναφέρει, μεταξύ άλλων, η επιστολή.

Στην επιστολή, οι συντελεστές των εκπομπών «Φτιάξε Καφέ να στα πω», «Έτοιμο το πρωινό», «La biri biri», «Τώρα ο,τι συμβαίνει», «Αποκαλυπτικά» και «Επιτέλους Σαββατοκύριακο», ζητούν από τη διοίκηση την «άμεση καταβολή των δεδουλευμένων μας και ζητούμε συνάντηση μαζί σας με σκοπό να λυθούν τα λειτουργικά προβλήματα. Αν δεν γίνουν τα παραπάνω, θα βρεθούμε στην δυσάρεστη θέση από την Τετάρτη, 5 Οκτωβρίου, να μην μπορούμε να “βγάλουμε” τις εκπομπές μας στον αέρα», καταλήγουν οι εργαζόμενοι.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr και του madeingreece.news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ