Απίστευτο: Δείτε τον Ομπάμα να φωνάζει στον Κλίντον : ''Ελα Μπιλ, θα φύγουμε'' - Ο Κλίντον καθυστερεί το αεροπλάνο του Προέδρου

Τελικά, ούτε ο πρόεδρος των ΗΠΑ δεν γλιτώνει από το να καθυστερεί την πτήση του ένας  επιβάτης που πάει με το πάσο του : Αυτό έπαθε ο Μπαράκ Ομπάμα φεύγοντας από το Ισραήλ μετά την κηδεία του Σιμόν Πέρες. 

Ο νυν πρόεδρος είχε ανέβει, το προεδρικό αεροσκάφος είχε ανάψει μηχανές αλλά ο Μπιλ Κλίντον -διαβόητος για τους αργούς του ρυθμούς- είχε πιάσει... συζήτηση στην πίστα.

Ο Ομπάμα στέκονταν στην πόρτα του αεροπλάνου, έχοντας ήδη βγάλει το σακάκι του και χαλαρώσει την γραβάτα του, ανεβάζοντας τα μανίκια του. Ο Μπιλ Κλίντον όμως συνομιλούσε ατάραχος. 

«Έλα, Μπιλ, πάμε» του φώναζε ο Ομπάμα. «Έλα, θα σε πάω σπίτι» του έλεγε ενώ γελούσε στον πιλότο και κουνούσε το κεφάλι του. 

Ο Κλίντον δεν πρέπει να έδινε πολύ σημασία, κι ο Ομπάμα βγήκε στα σκαλιά φωνάζοντας προς την πίστα, για να έρθει μετά από λίγο ο επίδοξος «μελλοντικός πρώτος κύριος» και να ξεκινήσει επιτέλους το προεδρικό αεροσκάφος

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr και του madeingreece.news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ