Η λαμπερή πρεμιέρα της Ελένης Μενεγάκη: Πιο αδύνατη από ποτέ με εντυπωσιακό μπλε φόρεμα

Ανανεωμένη, μαυρισμένη αδυνατισμένη και πιο όμπρφη από ποτέ μπήκε η Ελένη Μενεγάκη, στο πλατό της εκπομπής της, στη 1 το μεσημέρι.

Η «ωραία» Ελένη αφού είπε την πρώτη «καλησπέρα» στους τηλεθεατές, μοιράστηκε μαζί τους, το άγχος που νιώθει, κάθε χρόνο, στην πρώτη εκπομπή. «Εγώ τώρα γιατί πάλι έχω άγχος; Αναρωτιέμαι κάθε χρόνο το ίδιο πράγμα. Λέω στον εαυτό μου: ''Καλά δεν ντρέπεσαι; Τι να πουν οι καινούργιοι; Γιατί μετά από τόσα χρόνια να έχω αυτό το σφήξιμο; Θα το ξεπεράσουμε γιατί όταν βρίσκομαι στην παρέα μου, όπως και όλοι, αισθανόμαστε καλά και τη ζεστασιά των δικών μας ανθρώπων», ανέφερε η παρουσιάστρια.

Το σχόλιο για τις τηλεοπτικές άδειες
Η Ελένη Μενεγάκη αναφέρθηκε και στο ζήτημα των τηλεοπτικών αδειών. «Καλή νέα σεζόν σας είπα. Αλλά φέτος όπως σας έγραψα είναι λίγο απρόβλεπτα τα πράγματα για πολλούς από εμάς σε αυτό τον χώρο. Δεν ξέρω αν θα είμαστε η παρέα σας μέχρι όπως συνήθως τέλος Ιουνίου ή μέχρι όποτε. Μέχρι και τότε, εμείς την αισιοδοξία, το κέφι, το χαμόγελο, αυτό που χρειάζεστε και εσείς και εμείς, δεν πρόκειται να τα στερηθούμε. Πάντα πρέπει τα πράγματα να τα σκεφτόμαστε θετικά! Πρέπει να πάντα να δημιουργούμε στο μυαλό μας, έστω και μία φανταστική διάθεση, κατάσταση; Σαν κάτι καλό να έρχεται;».

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ