Συγκλονίζουν οι νέες αποκαλύψεις για τον παιδεραστή Jimmy Savile: Παρενοχλούσε έφηβη μέσα σε εστιατόριο

Ένα νέο συγκλονιστικό βίντεο δείχνει τον Jimmy Savile να επιτίθεται σεξουαλικά σε μια έφηβη κοπέλα.

 Σε αυτό,  ο Savile τρίβεται πάνω στο κορίτσι και την θωπεύει στα απόκρυφα σημεία της. Το περιστατικό συνέβη σε εστιατόριο το 2001. Μάλιστα το περιστατικό συνέβη μπροστά στη μητέρα του κοριτσιού την οποία ο διάσημος παρουσιαστής του bbc γνώριζε προσωπικά. 

Το βίντεο - αποκάλυψη θα προβληθεί για πρώτη φορά την Κυριακή το βράδυ, ως μέρος του νέου ντοκιμαντέρ του BBC, Louis Theroux: Savile.

O Theroux είχε πάρει για πρώτη φορά συνέντευξη από τον Savile το 2000 και μάλιστα η συζήτησή τους ξέφυγε όταν τον ρώτησε σχετικά με τις φήμες περί παιδοφιλίας.

Ο καταξιωμένος σκηνοθέτης παραδέχτηκε ότι παρά τις φήμες και τα σκάνδαλα που είχαν ξεσπάσει έβλεπε τον Savile σαν φίλο. Ο Theroux συνέχισε να τον βλέπει και το περιστατικό στο εστιατόριο πιστεύει πως συνέβη μετά την πρώτη συνέντευξη. 

Στο ντοκιμαντέρ ο Theroux λέει πώς αισθάνεται ένοχος που δεν έκανε κάτι όταν ήταν ακόμα εν ζωή καθώς θα μπορούσε να είχε λογοδοτήσει για τα εγκλήματά του.

«Εκείνη την εποχή, αν και καταλάβαινα ότι κάτι πάει στραβά δεν ήμουν σκληρός μαζί του. Ήξερα ότι ήταν παράξενος, ενοχλητικός τύπος και με πολλές ιδιομορφίες. Όμως έβλεπα το φιλανθρωπικό του έργο και τους εράνους που έκανε. Οι σκοτεινές φήμες - της αποκλίνουσας σεξουαλικής συμπεριφοράς του ήταν κάτι με το οποίο δεν είχα ασχοληθεί. Έβλεπα μόνο τα καλά και δεν είχα μια σαφή αίσθηση».

Το 2001, είχε ξεσπάσει ένα σκάνδαλο ότι ο Savile κοιμήθηκε με ένα 15χρονο κορίτσι αλλά τα αφεντικά του BBC έκαναν τα στραβά μάτια και παρά τις καταγγελίες ένας ανώτερος παραγωγός αποφάσισε να μην δώσει τις σχετικές πληροφορίες στην αστυνομία.

Μετά το θάνατο του Savile το 2011, σε ηλικία 84 ετών, προέκυψε ότι ο παρουσιαστής έχοντας σαν βιτρίνα το φιλανθρωπικό του έργο κακοποιούσε για πολλά χρόνια εκατοντάδες γυναίκες και παιδιά.

Ανάμεσα στα θύματά του ήταν και ένα πεντάχρονο αγοράκι ενώ 72 άνθρωποι που δούλευαν στο BBC τον είχαν καταγγείλει για σεξουαλική παρενόχληση.

«Νιώθω ντροπή που γνώρισα θύματα του Savile. Ήξερα ότι κάτι έτρεχε με αυτόν αλλά μάλλον φοβόμουν να το δω και να το αποκαλύψω. Θα μπορούσα να είχα κάνει κάτι», λέει ο Theroux.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ