Τζολί - Πιτ : Αυτή είναι η συμφωνία για την προσωρινή κηδεμονία των παιδιών - Τεστ ανίχνευσης ναρκωτικών ο ηθοποιός για να τα βλέπει!

Σε μια προσωρινή συμφωνία για την κηδεμονία των παιδιών κατέληξαν οι Μπραντ Πιτ και Αντζελίνα Τζολί, μετά από σχετική προτροπή και πρόταση της Υπηρεσίας Παιδιών και Οικογένειας της Κομητείας του Λος Άντζελες. 

Σύμφωνα με το περιοδικό People, το οποίο επικαλείται πηγή κοντά στην υπόθεση, το άλλοτε «λαμπερό ζεύγος» του Χόλιγουντ έχει συμφωνήσει ότι τα παιδιά θα μείνουν το επόμενο διάστημα με τη Τζολί ενώ όλη η οικογένεια θα παρακολουθείται από ψυχολόγους. 

«Είναι μια εθελοντική συμφωνία, δεν είναι διαταγή ή εντολή οποιουδήποτε είδους ούτε καθορισμός της επιμέλειας» δήλωσε η εν λόγω πηγή στο περιοδικό. 

Τα έξι παιδιά του ζευγαριού (Μάντοξ, Παξ,  Ζαχάρα, Σιλό και τα δίδυμα Νοξ και Βίβιαν) θα συνεχίσουν να μένουν σε σπίτι που έχει νοικιάζει η Αντζελίνα Τζολί στην ευρύτερη περιοχή του Λος Άντζελες.  Ο Μπραντ Πιτ θα επισκέπτεται τα παιδιά και όπως συμφωνήθηκε κατά την πρώτη του επαφή με τα παιδιά θα είναι παρών και ένας ψυχολόγος

Tην ίδια ώρα, ο Πιτ θα συνεχίσει να υποβάλλεται εθελοντικά σε τυχαίες εξετάσεις για ανίχνευση ναρκωτικών ή υπερκατανάλωσης αλκοόλ. «Θα κάνω ό,τι μου ζητηθεί» φέρεται να δήλωσε ο δημοφιλής ηθοποιός.

Τόσο η 41χρονη Τζολί όσο και ο 52χρονος Πιτ έχουν επίσης συμφωνήσει ότι θα επισκέπτονται ψυχολόγο μόνοι τους αλλά και οικογενειακώς με τα παιδιά τους.  Η εν λόγω συμφωνία θα τηρηθεί μέχρι τις 20 Οκτωβρίου.  «Τα παιδιά είναι ασφαλή με την μητέρα τους» δήλωσε μια άλλη πηγή στο περιοδικό People. 

Η Αντζελίνα Τζολί κατέθεσε αίτηση διαζυγίου σε δικαστήριο του Λος Άντζελες στις 19 Σεπτεμβρίου, μια μόλις ημέρα μετά από καυγά μεταξύ του 15χρονου Μάντοξ και του πατέρα του στο ιδιωτικό τους τζετ. Όπως ανέφεραν δημοσιεύματα, κατά τη διάρκεια ο Πιτ κατανάλωσε μεγάλη ποσότητα αλκοόλ και στη συνέχεια άρχισε να φωνάζει στο γιο του

Η Υπηρεσία Παιδιών και Οικογένειας του Λος Άντζελες δέχτηκε ανώνυμη καταγγελία για το περιστατικό και έκτοτε ερευνά την υπόθεση και παρακολουθεί στενά την πορεία του διαζυγίου του λαμπερού ζευγαριού. Πηγή του περιβάλλοντος του Πιτ δήλωσε ότι ο ηθοποιός συνεργάζεται πλήρως με την έρευνα. 

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ