Η Χίλαρι Κλίντον φορούσε ακουστικό στο debate με τον Τράμπ; Άκουγε συνεργάτες ή δεν ακούει καλά;

Όλα τα μεγάλα αμερικανικά  ΜΜΕ  ως γνωστόν,  με το «ζόρι» ανακήρυξαν την Χίλαρι Κλίντον ως τον  αδιαμφισβήτητο  νικητή της πρώτης τηλεοπτικής αναμέτρησης.

Οι φήμες όμως λένε άλλα , και μαζί με συγκλονιστικές φωτογραφίες που έχουν «γεμίσει» το ιντερνέτ, εμφανίζουν  την ίδια να φοράει  ένα ακουστικό και να  εξαπατά τους Αμερικανούς ψηφοφόρους , αναφέρει έγκυρη βρετανική εφημερίδα.

Οι συνωμοσιολόγοι ισχυρίζονται ότι εντόπισαν  την κυρία Κλίντον να φορά ένα μυστικό ακουστικό  κατά τη διάρκεια της προεδρικής συζήτησης την Δευτέρα 26 Σεπτεμβρίου.

 

Το ακουστικό αυτό σύμφωνα με ειδικούς στην τηλεόραση επέτρεψε στην ομάδα των Δημοκρατικών  να  βοηθήσει σημαντικά την Χίλαρυ κατά τη διάρκεια της αναμέτρησης με τον Τράμπ.

 

Πολύ κοντινές φωτογραφίες  της κυρίας Κλίντον  δείχνουν ότι φορούσε όντως  ένα κρυφό ακουστικό  κατά τη διάρκεια της σύγκρουσης με τον αντίπαλο της, επικεφαλής των Ρεπουμπλικάνων.

Μια άλλη  εικόνα που κυκλοφορεί στο Twitter δείχνει μέσα από το φόρεμα ένα καλώδιο ή σύρμα που διατρέχει την πλάτη της κυρίας Κλίντον και οδηγεί σε ένα μεγαλύτερο κουτί.

 

Και οι δύο υποψήφιοι σαφώς φορούσαν μικρόφωνα πέτου, αλλά άλλο αυτό και άλλο  αυτά που είχε στην κατοχή της,  η ηγέτης των Δημοκρατικών.

Πάντως δεν είναι η πρώτη φορά που η κ Κλίντον έχει κατηγορηθεί για τη χρήση  μυστικού ακουστικού .

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ