Η γνώμη σας, είναι πολύτιμη! Μοιραστείτε την μαζί μας!

Θλιβερό story: Λεοπάρδαλη σκοτώνει 9χρονη & θανατώνεται από αστυνομικούς - Μικρά παιδιά βγάζουν φωτό με το κουφάρι του ζώου

Λεοπάρδαλη που απέδρασε από φάρμα με άγρια ζώα στην Αίγυπτο τραυμάτισε θανάσιμα ένα 9χρονο κοριτσάκι ενώ ο νεογέννητος αδερφός της γλίτωσε από θαύμα. 

Η μικρή Amany Mohamed Fadeel μετέφερε τον αδερφό της προς το σπίτι όταν δέχτηκε πρωτοφανή επίθεση από το άγριο ζώο το οποίο αλώνιζε ανενόχλητο για τουλάχιστον δύο μέρες σε κατοικημένη περιοχή. Το κοριτσάκι πέθανε κατά τη μεταφορά του στο νοσοκομείο από σοβαρά τραύματα στον αυχένα.  

Οι κάτοικοι του χωριού Kafr El-Hamid, στο Κάιρο κυριολεκτικά την τελευταία στιγμή έσωσαν τον αδερφό της μικρής όταν άρχισαν να πετροβολούν την λεοπάρδαλη την οποία τελικά ακινητοποίησαν και σκότωσαν αστυνομικοί.

Οι κάτοικοι του χωριού εξαγριωμένοι πήγαν στη φάρμα και αποπειράθηκαν να σκοτώσουν τα υπόλοιπα ζώα. Αυτό που προκαλεί τρομερή εντύπωση είναι το βίντεο που κάνει τις τελευταίες ώρες το γύρο του Διαδικτύου και δείχνει μικρά παιδιά να βγάζουν selfie με την νεκρή λεοπάρδαλη.  

 Ο ιδιοκτήτης της φάρμας συνελήφθη και αντιμετωπίζει κατηγορίες που έχουν να κάνουν με το θάνατο του κοριτσιού. Η φάρμα λειτουργεί τα τελευταία 10 χρόνια και σύμφωνα με τον ιδιοκτήτη έχει νόμιμη άδεια. Από την πλευρά τους οι κάτοικοι της περιοχής λένε ότι τον έχουν καταγγείλει ουκ ολίγες φορές για ελλιπή μέτρα προστασίας. 

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr και του madeingreece.news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ