Η γνώμη σας, είναι πολύτιμη! Μοιραστείτε την μαζί μας!

 

Βίντεο: Πώς η επιτυχία στα επαγγελματικά συνδέεται με την επιτυχία στα ερωτικά;

Η πεποίθηση ότι η σεξουαλική ζωή και η επιτυχία συνδέονται δεν είναι τυχαία, καθώς σύμφωνα με τους ειδικούς η επιτυχία του επαγγελματικού τομέα τείνει να συνοδεύει έναν άνθρωπο και στα προσωπικά του.

 Επομένως, όσοι ισχυρίζονται ότι μπορούν να έχουν επιτυχία σ' έναν μόνο από τους δυο τομείς, μάλλον δεν έχουν προσπαθήσει αρκετά.

Σύμφωνα με την ψυχολόγο και διευθύντρια της κλινικής "Maze Women's Sexual health", Bat Sheva Marcus, οι επιτυχημένοι άνθρωποι είναι αυτοί που έχουν πιο ενεργή σεξουαλική ζωή.

Όπως επισημαίνει η επιτυχία είναι ελκυστική και για τα δυο φύλα, ωστόσο δεν αρκεί. "Άνθρωποι όπως πολιτικοί ή γενικοί διευθυντές σε εταιρίες είναι σε γενικές γραμμές άνθρωποι πολύ σίγουροι για τον εαυτό τους, αποφασιστικοί, νάρκισσοι, αλλά παράλληλα και πολύ γοητευτικοί και μπορούν να σαγηνεύσουν τους άλλους ανθρώπους.

 

Αυτοί είναι οι άνθρωποι που θα έχουν εκατοντάδες σχέσεις καθ' όλη τη διάρκεια της ζωή τους, όπως ο πρόεδρος Κλίντον, τον οποίο η Αμερική λάτρευε γιατί ήταν τόσο γοητευτικός και σαγηνευτικός. Κατάφερε να μας αγοράσει όλους και χρειαζόταν αγάπη, θαυμασμό και ερωτικές κατακτήσεις", σημειώνει  ερευνήτρια.

 

"Όσον αφορά τη φυσιογνωμία, τα υψηλά επίπεδα τεστοστερόνης κάνουν τους ανθρώπους πιο επιθετικούς, με περισσότερη αυτοπεποίθηση και υψηλότερες σεξουαλικές επιδόσεις. Η τεστοστερόνη, λοιπόν, είναι η κινητήριος δύναμη για επιβολή, ηγεσία, επιθετικότητα και τις σεξουαλικές επιδόσεις", καταλήγει στην ανάλυσή της.

ΠΗΓΗ: Businessinsider

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr και του madeingreece.news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ